bir arkadaş aynı sayfaya 1 defa aynı yerleşim yapabilirsin demişti yani 1 sayfada sadece 1 kez 728*90 kullanabilirmişim aynı sayfada 2 728*90 format kullanınca google amca atıyomuş diye duydum. Bu konu da sınırlama varmı.? Teşekkürler
![]() |
![]() |
Google reklam türlerinden aynı reklamı her sitede bir kez kullanabilirsin. İkincisini kullanmak istediğinde zaten reklam görünmeyecek boş çıkacaktır.Pcqopat.Com' Alıntı:Dostum o kural şöyle olmalı şimdi bakıyorum google'dan bulunca da kaynakla eklerim.
Kural şöyle olmalı.Aynı reklam kodlarını bir sayfada bir kez kullanabilirsin yani 468*60 reklam koydun diyelim aynı reklamı alta da koyabilirsin ama renklerde değişiklik yapmalısın.yani boyutu önemli olmaması lazım renk değiştir kullan![]()
ConAir' Alıntı:kurali takan kim![]()
katılıyorum boyu aynı olan 2 tane reklam istiyorsanız kodlarda ufak bir değişiklik yapmanız yeter ozaman kurallara aykırı olmuyorPcqopat.Com' Alıntı:Dostum o kural şöyle olmalı şimdi bakıyorum google'dan bulunca da kaynakla eklerim.
Kural şöyle olmalı.Aynı reklam kodlarını bir sayfada bir kez kullanabilirsin yani 468*60 reklam koydun diyelim aynı reklamı alta da koyabilirsin ama renklerde değişiklik yapmalısın.yani boyutu önemli olmaması lazım renk değiştir kullan![]()