Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
komisyonla değil sabit 10 dolar ücretle paypal bozuyorum
bugun 200 euro odevsiteleri tarafindan sorunsuz ve hizli bir sekilde bozdurulmustur. guven konusunda tereddut eden kisiler msn den arkadas ile detayli gorusevilir ve guvenilir biri oldugunu soyleyebilirim.
10 dk önce bu başlıktakı yazıları okudum, hemen msn den Ekim bey ile iletişime geçtim ve $950 lık bir miktar çok çok kısa bir sürede bozuldu (20-30 saniye ).
Teşekkürler.
mesaj giren arkadaşlara teşekkürler. bir yasadışı gelir bozdurma girişimi nedeniyle bundan sonraki bozma işlemlerinde gelirin kaynağı ile ilgili bilgileri (gelir hangi siteden, adınız, soyadınız, size ulaşabileceğimiz telefon numarası vs.) gireceğiniz bir form hazırladım. bu bilgiler ancak paypal'in benden yatırılan miktarı geri alması halinde yasal mercilerle paylaşılmak amacıyla alınacaktır ve kesinlikle üçüncü şahıslarla paylaşılmayacaktır.
deneme amacıyla 52$ bozdu arkadaş sadece %4 ile. sonra 450$ daha bozacaktık 10$ komisyonumuda o zaman verecektim. fakat bazı sebepler yüzünden olmadı bozma işi, ayrıca 10$ komisyon içinde problem çıkarmadı arkadaş.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5