![]() |
![]() |
komsunet' Alıntı:Sempatix ben Adrenaline Dedim ve o sana dedi onun hatırına yaptın benim hatırıma değil. İkincisi Bi ecard için dostluk varsa o dostluğu s.... Ben web site ismi vermiyim ben kaç senedir link değişimi ypatığım birisiyle beni silmiş habersiz ben o adama birşey demedim demeyede hakkım yok alllah razı olsun yardımcı oldu bende elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım vede benim dost sitlerimde Pr 0 ollanda var kardşeim ben pr manyağı değilim millet gibi herkezede sorabilirisn dost sitelerime bak bakalım ne varmış ne yokmuş beni söylettirme. Vede o arkadaşımla hala dostluğum sürüyor ve hiç bi herzaman ne isterse istesin herzman elimden geleni yapıyorum o biliyor... İŞte siz pr le kendinizi bişe sananlardansınız ben hiç bir zaman pr için sawaş vermedim Ben pr 4 kende pr 6 ıyla dost siteydim pr 5 le dost siteydim allah razı olsun hiç bir zamn beni kırmadılar, kırsalarda senin gibi yapmıcağımı biliyorlar..
KISACA BENİ BİLEN BİLİR KARDEŞİM İYİM VEYA KÖTÜĞÜM AMA EN İYİ DOSTLUK KARŞILIKSIZ DOSTLUKTUR UNUTMA!... NE KADAR SANAL ALEM OLSADA DOSTLUK BULMAK HELE HELE SANAL ALEMDE BULMAK COK ZOR AMA SİZİN GİBİ İŞİNİ GÖRDÜKTEN SONRA DOSTLUK İSE VE İŞİMİ YAPIP SONRA BEN SİLDİM İSE Kİ SENİN GİNEDE BU YORUMA YAPMAN YANLIŞ BANADA SENİN GİBİ OLDU BEN NEDEN SÖYLEMİYORUM İŞTE KENDİNİ BİRAZ SIKMAYI BİLİCEKSİN..
NEYSE SİTE SATILIK DEĞİLDİR..
ginede ne kadar kötü yorumlar ne kadar iyi yorumlar oslada herşey için teşekkürler
iyi çalışmalar