Ben anlamadım oyüzden kusura bakmayın.pigeon' Alıntı:protesto bölümünü kullanıyorum. örnek istenmiş verdim.
makul cevap yoksa yazmanın da bir anlamı yok!
01:34, 6th Jul 2006 trextra Closed Threadelmasgunes' Alıntı:Bir mesaj gözden kaçırılmış olamaz mı? Her mesajı virgülüne kadar okumamız mı gerekiyor? Neden mesaj yazarken daha dikkatli olup silinmesi gerekmeyen mesajlar atmıyorsunuz?
Bayrak kaldırmadan, bu sorulara cevap arıyorum.
Fıkra yolladığım tarih: 2005-06-14, 14:30pigeon' Alıntı:şimdi belaltı fıkra olduğu ve şimdi yasak olduğunu söylüyorsanız yanlış diyorum tabii ki. başlığın silinmesi gerekiyorsa o zaman silinmeliydi.. yanlış düşünmüyorum herhalde. eğer öyleyse sen neden o zaman konuya fıkra yolladın da silmedin? ya da burası webmaster forumu demedin ?
Kendi sorunuzu cevaplayabiliyorsanız, böyle konu açmamaya özen gösterin bence. Sizin vaktiniz olmadığı gibi bizimde olmayabiliyor.pigeon' Alıntı:haklısın ben de senin gibi geriden geliyorum. ben de yeni farkettim.. vakit olmuyor tüm mesajları okumaya!
neyse uzatmanın anlamı yok topiğin hakkı verilmiş oldu açımdan.
O zaman bundan sonra açtığınız tüm başlıkları sileyim. Kimse yorulmasın.pigeon' Alıntı:evet 18 yaş üstü ve akademisyen olunca kendi sorularıma cevap bulabiliyorum. teşekkür ederim.