İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

konu kilitleyenleri !

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
O konuyu benim kilitlediğimi söylemiştim. Mantık olarak son mesajda mod olmamdan başka bir ihtimal söz konusu olamıyor.

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
bundan önceki son mesaj tarihi (2006-01-20 ) . yani sen bu tarihte modsan yazılanların öncesini de görmüşsündür .

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
protesto bölümünü kullanıyorum. örnek istenmiş verdim.
makul cevap yoksa yazmanın da bir anlamı yok!

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pigeon' Alıntı:
protesto bölümünü kullanıyorum. örnek istenmiş verdim.
makul cevap yoksa yazmanın da bir anlamı yok!
Ben anlamadım oyüzden kusura bakmayın.

Webmaster forumunda belaltı fıkra konununuz silinmesinin yanlış olduğunu mu düşünüyorsunuz? Hayır doğru diyorsanız neden sebep arıyorsunuz ?

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bir mesaj gözden kaçırılmış olamaz mı? Her mesajı virgülüne kadar okumamız mı gerekiyor? Neden mesaj yazarken daha dikkatli olup silinmesi gerekmeyen mesajlar atmıyorsunuz?

Bayrak kaldırmadan, bu sorulara cevap arıyorum.

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
şimdi belaltı fıkra olduğu ve şimdi yasak olduğunu söylüyorsanız yanlış diyorum tabii ki. başlığın silinmesi gerekiyorsa o zaman silinmeliydi.. yanlış düşünmüyorum herhalde. eğer öyleyse sen neden o zaman konuya fıkra yolladın da silmedin? ya da burası webmaster forumu demedin ?

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
elmasgunes' Alıntı:
Bir mesaj gözden kaçırılmış olamaz mı? Her mesajı virgülüne kadar okumamız mı gerekiyor? Neden mesaj yazarken daha dikkatli olup silinmesi gerekmeyen mesajlar atmıyorsunuz?

Bayrak kaldırmadan, bu sorulara cevap arıyorum.
01:34, 6th Jul 2006 trextra Closed Thread

Konuyu 6 haziranda kapatmıştım. Şu an 21 temmuz.

Pigeon senle aynı mantıkta bakarsak, seninde bu başlığı 6-7 haziranda açman gerekiyordu.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pigeon' Alıntı:
şimdi belaltı fıkra olduğu ve şimdi yasak olduğunu söylüyorsanız yanlış diyorum tabii ki. başlığın silinmesi gerekiyorsa o zaman silinmeliydi.. yanlış düşünmüyorum herhalde. eğer öyleyse sen neden o zaman konuya fıkra yolladın da silmedin? ya da burası webmaster forumu demedin ?
Fıkra yolladığım tarih: 2005-06-14, 14:30

O tarihte moderator olmadığım gibi forumda atılan mesajlara müdahale etmekte beni ilgilendirmiyordu. Kaldıki o tarihte size bir uyarı yapsam beni dinler miydiniz? Ayrıca kimse uyarı yapmamış normal kullanıcılardan. Beni özel kılan ne ki uyarayım?

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
haklısın ben de senin gibi geriden geliyorum. ben de yeni farkettim.. vakit olmuyor tüm mesajları okumaya!
neyse uzatmanın anlamı yok topiğin hakkı verilmiş oldu açımdan.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pigeon' Alıntı:
haklısın ben de senin gibi geriden geliyorum. ben de yeni farkettim.. vakit olmuyor tüm mesajları okumaya!
neyse uzatmanın anlamı yok topiğin hakkı verilmiş oldu açımdan.
Kendi sorunuzu cevaplayabiliyorsanız, böyle konu açmamaya özen gösterin bence. Sizin vaktiniz olmadığı gibi bizimde olmayabiliyor.

Açılan konuya görünce biri canınızı yaktı, Allah korusun bir yakınınızı öldürdü sandık.

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
evet 18 yaş üstü ve akademisyen olunca kendi sorularıma cevap bulabiliyorum. teşekkür ederim.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pigeon' Alıntı:
evet 18 yaş üstü ve akademisyen olunca kendi sorularıma cevap bulabiliyorum. teşekkür ederim.
O zaman bundan sonra açtığınız tüm başlıkları sileyim. Kimse yorulmasın.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5