İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Konularım İndexleniyor Ama Üst Sayfada Çıkmıyor

sadace

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Mayıs 2011
Mesajlar
662
Reaction score
5
Merhaba arkadaşlar, konularımın indexlenme problemi ortadan kalktı.Ama indexlenen konularım üst sıralarda çıkmıyor.Mesela bir makalem var tamamen özgün 450 kelime 3 tane resimle desteklenmiş.O konuda ki internette ki en iyi 2. makale ve en azından ilk sayfada 5. 6. sırada çıkması gerek.Fakat 6. sayfalarda bile yok.Bu konuda ne yapabilirim ? Not: sitem 1 haftalık
 

doktor_24

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Eylül 2010
Mesajlar
0
Reaction score
0
Konum
Malatya
Merhaba aradan bayaği bir süre geçmiş ara diğer arkadaşlar için referans olmuş. Siteniz 7 haftalık olması yüzünden böyle olur. Çünkü düşünün teknoloji veya telefon üstüne bir site açtınız ve konunuz tamamen özgün iyi resimlerle destekli ancak bir pc.net donanımhaber ve shiftdele varken sizin konunuzun ilk sayfalarda olması mümkün değildir herkesin bir değer var googlede ve o siteler yılların verdiği kalite ile o sıralara gelirken sizin o konulara benzer makaleleriniz ilk sıralarda olmaması kadar doğaş bir durum olaramaz. Domaininiz yaşlandıkça özgün yazınız devam ettikçe etik kurallar çerçevesinde organik hitiniz arttıkça sizinde siteniz 2. değil 1. sırada çıkacaktır.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst