İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Seo İpucu Konuya eklenen bağlantılar

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
Merhaba arkadaşlar.

Bir makale yazdınız ve makaledeki kendi kelimelerinize konu bağlantısını eklediniz. Buraya kadar herşey normal. Peki bir de şöyle düşünün. Kopyala yapıştır içerikte düzenlemeler yapabiliyorlar ama otomatik olarak çekilen konuları pek düzenleyen yok. Bunu backlinke dönüştürmek için ve en önemlisi kelimenize backlink alabilmek için her konunuzda kendi kelimelerinizi yazarak ya da konu ile ilgili kelimeler yazarak ve konu başlığını ya da anasayfanızı bu kelimelere verirseniz alt sayfalarınız ve anasayfanız güçlenecektir. Ben böyle yazılar yazmaya henüz bugün başladım. Daha önce aklıma böyle bir fikir gelmemişti. Bunu dikkate almanızı öneririm.

Benimle aynı görüşte olmayanlar var ise nedenleriyle beraber yazmanızı rica ediyorum.
Bu linklemeleri yapmalı mıyız, yapmamalı mıyız?
Görüşlerinizi bekliyorum.

UnPoo

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Bununla ilgili WP de bir eklenti vardı. SEO ... bilmem ne diye şimdi aklıma gelmedi ama bir kaç sitemde bunları kullanıyorum. Kesinlikle eski ve bire bir C-P yazılarında bile gayet iyi iş görmektedir. Eklenti taglarınızı konu içine basıyor ve sidebar için yeni bir tag bulutu eklemenizi sağlıyor bu şekilde kategori, yazı ve ana sayfa indexiniz yeniden güncellenmiş olarak index alıyor.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Evet yapılabilir. Ben şahsen bu anahtar kelimeye dayalı özellikle de planlama çalışmasını çok sevmiyorum, çünkü abartıldığı takdirde sakıncaları olabiliyor. Evet kendi haline ara sıra yapmak doğal izlenim verir. Ama bununla ilgili kullanılan çeşitli yapılar da var (silo structure) veya LSI kelimelere göre planlı bir çalışma (Serdar'ın bu konuda bir yazısı vardı.) İncelemeni öneririm.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.