İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

konuyu kapatan moddan şikayetciyim

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
Kurallara uymayan sitelerle link değişimi yapmak yerine siteyi şikayet edebilirsin.
Her önüne gelen konu açıp kapatamaz konuyu modlar kapatır.
Konuyu kapatan sanırım bendim zaten artık modda değilim :) tam zamanında bırakmışım. Senin gibi şikayetçi olan bir sürü üye vardı. Gene en uygun şekilde sen itiraz etmişsin genelde mesaj atıp ben buranın eski adminiyim sende kimsin benim konumu kapatıyon yada ben 5 yıldır buradayım senmi kuralları öğreticen adam içerikli siteyle link değişimi yapıyor mesajını siliyorum bu forum senin gibiler yüzünden bu hale geldi vs. vs. vs. şu modlar benim arkadaşım şununla aynı yerde çalışıyoz bir sürü hikaye dinlemekten sıkıldım artık.
Biz zaten hata yapan kişileri site yönetimine bildiriyorduk cezayı onlar veriyordu.

Moderatör tarafında düzenlendi:

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
özcan ben senden şikayetci degilim.
SAdece link silindiginde linkin kalması.
Eger eleman sildiyse kusura bakma.

ama bu kişi banlanması lazım.

Tekrar söylüyeyim. Senden hiç bir zaman şikayetci olmadım. Gayette iyi yönetiyorsun ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.