İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Konya Buluşması

AfMeSu

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Nisan 2008
Mesajlar
840
Reaction score
4
KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR Ö.M. - FACEBOOK ve MAIL ile BİLGİ VEREBİLİRLER.
BAŞVURU 30.09.2012 TARİHİNE KADAR DEVAM EDECEKTİR.

konyabulusmasi.jpg


Konya'lı arkadaşların birbiriyle tanışması için organize etmeyi düşündüğüm bu buluşma hakkında temel düşüncelerim şu yöndedir. Gelmeyi düşünen arkadaşların fikir vermeleri rica olunur.

Buluşmanın amacı nedir.?
Çevremizdeki internetin çeşitli alanlarıyla ilgilenen kişiler ile tanışmak, hem yaptığınız iş ile bilgi edinmeyi sağlamak hem de bu konuda biraz da olsa çevre edinmek. Domain - Hosting - Programlama - Tasarım - Yazılım - Seo - Sem - Reklam vb. Bunların birbirleriyle etkileşimini sağlamak.

Buluşmada Nasıl Bir Etkinlik Düşünüyoruz.?
Aslında ilk buluşmada belli bir etkinlik düşünmedim. İlkini organize etmeyi planladığımda, bunu sürekliliğe yaymayı düşündüm. 3'er 4'er aylık periyotlarla... İlkinde tanışalım istedim. Ama bu sadece benim düşüncem. Sizin bir fikriniz var ise, şöyle yapalım, şu konuları ele alalım gibilerinden fikirlerinizi de duymak isterim. Konuşmacılar - Program - Slayt Sunumu vs...

Buluşma Zamanı Ne Zaman.?
Eylül sonu ya da Ekim başı olabilir. Tam net bir gün belirlemedim. Fikirlerinizi alabilirim.

Buluşma Mekanı Neresi.?
Tarih - Katılımcı Sayısı ve Program belirlendikten sonra toplanılacak yer kararlaştırılır. Ama sadece Konya'lılar ile katılım sınırlı değildir. Çevre illerden gelmek isteyip, tanışmak isteyen arkadaşlara da kapımız açıktır. Şehir dışından gelmeyi düşünen arkadaşlara rehberlik hizmetleri Konya'daki arkadaşlar tarafından sağlanabilir.

Çevrenizde tanışmak isteyen, bir şeyler öğrenmek isteyen ya da fayda sağlayacağını düşünen kişileri de davet edebilirsiniz diye düşünüyorum şimdilik.

Buluşmaya Kaç Kişi Katılacak ve Yaş Sınırı Var mı.?
Belirli bir katılımcı sayısı ve yaş sınırı getirmemekten yana gönlüm. Zaten 100'lerce kişi akın edecek değildir ilk buluşmaya.. 7 den 70 e bu iş ile ilgilenen var. (Yok o fazla oldu 15 den 45 e daha iyi gibi. =)) Ama siz de fikrinizi iletirseniz değerlendiririz. İnternet ile ilgili.. Zamanını sadece oyunlarla face ile vs değerlendirmeyen, biraz emek harcayarak kendini geliştirmek isteyen de yön göstermesi açısından bu kişileri de toplantıda görmek güzel olacak ve yönlerini çizmelerinde bir fayda sağlayacaktır.

Toplantı Ücretli mi Olacak..?
İlk toplantı bir tanışma toplantısı olacağı için bu konuyu göz ardı ettim. Ama sonraki buluşmalarda bu durum değerlendirilebilir. Buluşmanın yemekli olması düşünülür ise bu ücret olayı tekrar ele alınabilir. Ya da sponsor bulunabilir.

Benim bu buluşmayı gerçekleştirmek istememdeki amacım başta da belirttiğim gibi bir etkileşim sağlamak. Sanalda tanıştığınız arkadaşlarla reelde de tanışma fırsatı sunmak. Birlikten kuvvet doğar. İnternet Bilinci'ni oluşturma çabaları.. "İnternetten para kazanıyorum" dediğinizde çevrenizdekilerin "bana da 2 şey öğret ben de kazanayım, boş vaktim çok... ohh oturduğun yerden bilgisayarda oyun oynayarak para mı kazanıyorsun..." diyenleri... "internetten para kazanıyorum" dediğinizde.. "hangi alanda domain - yazılım - tasarım..?" diye sorabilecek bireylere dönüştürme çalışmaları... Zor ama imkansız değil.

Siz ne düşünüyorsunuz..? Böyle bir buluşma organize edelim mi..?

http://www.afmesu.com/guncel-domain/konya-bulusmasi.html
 

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Katılım
14 Şubat 2009
Mesajlar
9,780
Reaction score
306
Böyle aktiviteleri çok seviyorum. Konya'da olsaydım düşünmeden ( Eğer o an bir işim yoksa ) gelirdim. Umarım katılım yüksek olur.
 

AfMeSu

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Nisan 2008
Mesajlar
840
Reaction score
4
203514_158609727596718_1764425761_n.jpg


Konumuzdaki fikir alışverişleri ve buna paralel olarak kişilerin müsait olduğu zamanlar dikkate alınarak bu etkinlik oluşturulmuştur.

551759_10151163132394433_1713531663_n.jpg


Tarih: 7 Ekim 2012 Pazar
Toplantı Yeri: Mevlevi Sofrası (henüz rezerve edilmemiştir. Şimdiden harekete geçmekte fayda var. Kişi sayısı belirlendikten sonra rezerve edilecektir. Dolu olması durumunda alternatifler araştırılacaktır.)
Toplantı Öncesi: Mevlana Müze Ziyareti
Yemek: Konya'nın Meşhur Etliekmeği
İçecek: Su - Ayran - Meşrubat - Çay - Kahve vb..
Buluşma Saati: 11.00 Mevlana Müze Önü
Yemek Saati: 12.30 - 13.30
Etkinliğin Başlama Saati: 14:00
Toplantı Sonu: 17:00
Toplantı İçeriği: Tanışma - Sektör sorunları ve geleceği hakkında kişisel bilgi paylaşımları
Katılım Ücreti: 20 TL (Katılacağım deyip rezerve ettirilen kişi sayısının altında katılım olmasını engellemek için... Normal şartlarda TANITIMUZMANI.com sponsor olabilirdi.)

Not: Gelen maillere paralel olarak kişi sayısını sınırlandırmayı düşünüyorum. Ne kadar önce haber verirseniz o kadar yararınıza olur.

Forum dışından toplantı için irtibata geçmek isteyen arkadaşlar; Facebook Etkinlik sayfasının iletişime geçebilirler. Hem buradan hem etkinlik sayfasından katılım yapacağınızı belirtebilirsiniz. İki taraftan da belirtmeniz durumunda forum nickinizi de belirtirseniz sevinirim.

Konya dışından katılımcı arkadaşlar durumlarını belirtirlerse en azından bir rehber vasıtasıyla toplantı yerine getirilip, yine aynı şekilde geri dönüşleri sağlanacaktır.
 

AfMeSu

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Nisan 2008
Mesajlar
840
Reaction score
4
KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR Ö.M. - FACEBOOK ve MAIL ile BİLGİ VEREBİLİRLER.
BAŞVURU 30.09.2012 TARİHİNE KADAR DEVAM EDECEKTİR.

İsim-Soyisim
Mail
Tel


bilgilerinin yanı sıra.. Konya içinden mi dışından mı katılacağınızı, buluşma mekanına kendiniz mi geleceğinizi ya da yardıma ihtiyacınızın olup olmadığını iletirseniz. İnşaAllah yardımcı olmaya çalışalım. Ödeme bilgisini de bizden talep edip 30.09.2012 ye kadar halletmeniz gerekmektedir.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst