İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Konya Design Web Tasarım Hizmetleri sayın müşterilerimizden tasarım siparişi bekliyor

kardesim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Konya Design Web tasarım Hizmetleri site arayüzünü geliştirmeye çalışarak web tasarım siparişleri almaya başlamıştır.Asp,asp.net,mssql,joomla(cms),photoshop tasarımları yapılmaktadır.
Adres: http://www.konyadesign.com

Antika

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
ise ilk olarak kendi web sitenizi duzenlemekle baslarsaniz sizin acinizdan daha iyi olur diye dusunuyorum, hayirli satislar diliyorum.

kardesim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sitem güzel olmadımı?Az önce karakter hatası vardı şimdi yok.Bak siteme istersen...ondan diyorsanız.hatam nerede acaba sayın Antika rumuzlu arkadaşım?söylersen beni ihya etmiş olursun

PetscHe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
grafiksel acidan diyor arkadas ve katiliyorum sistem profesyonel gibi gorunuyor fakat grafik tasarim cok kotu...

P

pozitif06

Misafir
sitenin tasarımı kötü, size göre oldukça başarılı ve profesyonel olabilir (kişisel fikrimdir)

bize hak vereceğinizi düşünüyorum (siteye giren ziyaretçi gözü ile yorum yapıyorum)

teşekkürler :)

kardesim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu sefer 1 saatte web sitesi adlı kitaptaki cd nin hazır web şablonlarından yeniden güzel yapmaya çalıştım.bari bu sefer güzel olsa...Demekki web tasarımdan dikişi tuturamayacam o zaman 3d max,cinema 4d gibi programlarla uğraşayım.

P

pozitif06

Misafir
yavaş yavaş geliştirsin kendini, yeni teman eskiye göre old. iyi :)

kardesim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Site arayüzüm değişti

ise ilk olarak kendi web sitenizi duzenlemekle baslarsaniz sizin acinizdan daha iyi olur diye dusunuyorum, hayirli satislar diliyorum.

site arayüzüm değişti.bir uzman arkadaştan olumlu yorum aldım,olumsuz yorum almadım.Sayın müşterilerimizden siparişlerinizi bekliyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.