İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Köpekten insanlık dersi

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
çok uzun yıllar köpek eğittim. Hatta çevik kuvvete bile eğitim verdik. Heryerde şartlı refleksten öte olduklarını savundum. Buda örneği işte. Kendi kendine öğrenmiş :(

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
çok uzun yıllar köpek eğittim. Hatta çevik kuvvete bile eğitim verdik. Heryerde şartlı refleksten öte olduklarını savundum. Buda örneği işte. Kendi kendine öğrenmiş :(

Benim sahip olduğum köpek hiç bir kediye saldırmaz köpeklerle kavga etmezdi ama kulubesinin olduğu yere yabancı biri girdiğinde veya oraya bir civi bile çakmaya çalıştıklarında asla izin vermezdi. Bundan dolayı söylediğinizi doğru buluyorum.
Videoya gelince harbiden insan yapmaz :(

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
valla ibretlik bir video gerçekten şok etkisi yaratıyor şu devirde insanlar yapmıyor birbirlerine bunu..

yav arkadaş sorun bendemidir bilmiyom ama bana kedi bile saldırmaya çalışıyo yok böyle bişey ya büyü müyü mü yaptılar bana yolda gidiyorum normal köpek saldırdı tamam o neysede arkadaş kedi bile saldırmaya kalkıyo ne var üstümde anlamadım ki :D

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
ya kedi olayı banada oldu Akçay'da :D
Arkadaşla bisikletle gezerken tısss diye duvar üstünden kedi atladı üstüme yaaa varmı böyle bişi :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.