İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kopya icerik hakkinda bir soru

darkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kafama takilan bir sorunda sizinde fikrinizi almak istedim. Google tarafindan hergün veya 2 günde bir indexlenen bir sitem var diyelim yani google botu cok sik ziyarete geliyor, böylece ekledigim bir icerik 2 gün icersinde indexte yer aliyor. Bu durumda yeni acilmis google a henüz girememis veya icerikleri 10 günde 15 günde bir indexe giren bir sitenin iceriklerini kopyalayip kendi siteme koysam google nasil davranir, benim ekledigim kopya icerige orijinal icerik olarakmi? icerigi kopyaladigim siteyede kopya icerik olarakmi?

Tırtıl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google ilk kimde görürse onu orjinal sayar diye biliyorum ancak bu ahlaka aykırı bence. Neyse ahlak kısmı senin işin.

Ancak alıntı yapacağın sitelerin pr değerinin düşük olmasına dikat et. Daha sonra o site indexlendiğinde senden önde çıkması çok yüksek ;) Yani daha indexlenmemiş diye gidip milliyetten ya da e-kolaydan alıntı yapma.

darkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yav ben öyle birsey yapacak biri degilim sadece teori olarak soruyorum.

KIZILKURT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İlk başlarda sık sık ziyaret edilen site öne çıkacaktır. Ancak, orjinal site de aldığı doğal backlinklerle google'ın gözüne girecek ve daha sık ziyaret edilecektir botlar tarafından. Dolayısıyla, kopya sitenin düşüşü çok geç olmayacaktır.

Saygılar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.