İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

KOSGEB SİTE DESTEĞİ

EUAdvisor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Site yaptırmak isteyen hatt e-ticaret sitesi yaptırmak isteyen firmalara önem ile duyurulur.

Kosgebin tanıtım desteği kapsamında kobilerin web tasarımı desteklerinden faydalanabilirler. Reklama girermi bilmiyorum ama sayın admin izin verirse ben konu ile ilgili web sitemin adresini yazıyorum. Eğer forum kurallarına aykırı ise sayın admin silecektir linki. O zaman hibedanismani@gmail adresinden mail atarsanız detaylı bilgi verebilirim. Ben yinede adresi veriyorum

http://www.euhibe.com/?p=4

xgitarx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
aramak istiyorum anlamında değil de, yaptığınız işin ciddiyetine binayen sabit telefon vermenizin iyi olacağını belirtmek istedim.

xgitarx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
estağfurullah bu aralar hibe - proje hazırlama konuları oldukça popüler oldu, sanırım bu biraz da kalkınma ajanslarının kurulmasından sonra trend yaptı. yalnız bildiğim kadarıyla kobi kapsamında olunması gerekiyor bu desteklerden yararlanmak için.

EUAdvisor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Kosgeb Genel Destek Programı kapsamında veriliyor. Öncelikle Kosgeb kaydınızı yapıyoruz. Bu kayıt işleminden sonra KOSGEB Tanıtım desteğine başvuru yapılıyor. Ancak tanıtım desteğinden faydalanmak için 2 önemli şart var.
1. İşletmenizin Kosgeb veri tabanına kayıt edilmesi gerekiyor.
2. İşletmenizin Marka Tescilinizin olması gerekiyor.
Birinci maddede sorun yok. Kaydınız yoksa kaydınızı yapıyoruz. Ancak Marka Tesciliniz yok ise Marka tesciline başvuru yapıyoruz. Marka tescilinin onaylanması 6 ayı bulabiliyor. Bu süre sonunda markanız onaylanırsa Web site tasarım hizmetinden faydalanabiliyorsunuz.

Bu arada bilgilendirmek isterim. Ben AB ne kayıtlı hibe danışmanıyım. Ve sitemi inceledi iseniz Türkiye de Akademik Kadro ile tek danışmanım.

Saygılarımla

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.