İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

kosteberk kullanıcısı hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bu kullanıcının domainine 14 ytl teklif verdim. arttırma bitti. domaini alacak durumum olmadığını söyledim. bu durum parasal değil burada duygusömürüsü yapmayacağım için söylemiyorum. eve sadece 1ile 2 arası gelip gidiyorum. satış kurallarına göre benden önce teklif veren kişiye satması gerekiyor ama beyfendi 2 ytl için bize terbiyesiz diyor ve - itrade veriyor. lütfen itrade i belli mesaj aralığındaki kişiler versin. ve bu kişiye dikkat edin. herkesi kendi gibi sanıyor heralde..

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Bi kitap var.Yiyemeyeceğin muzu soyma diye..Bi alıp oku istersen ;)

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Yazarını da söyleyeyim , ZKC ;)

Açılımını da ben yapim "Zeki Kayahan Coşkun" :D

- itrade için iyinet'e başvurmanız durumunda, tabi haksız bir itrade ise gereğeni yapar zaten... Onun için itrade için böyle bir sınırlama getirmesi bence anlamsız olur. Diyelim foruma mesaj yazmayı sevmeyen ama ticaret yapmak için üyeliğini sürdüren bir kişi için olumsuz bir uygulama olur.

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Arkadaşım alamıyacaksın girmiyeceksin teklife iyi yapmış.
Parasal sorunun olması onun sorunu degil. Yaptıgın işi yarım bırakmışsın oda itradeni kullanmış.

Simasher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşım alamıyacaksın girmiyeceksin teklife iyi yapmış.
Parasal sorunun olması onun sorunu degil. Yaptıgın işi yarım bırakmışsın oda itradeni kullanmış.
aynen :) banada olmuştu bu olay.Bir önceki teklifteki kullanıcıda cayıyorum vazgeçiyorum gibisinden konuştu ve sonunda olan satışa olmuş oldu.

Haklı yani yaptığında.

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
haksız taraf sizsiniz. ne şekilde olursa olsun alman, veya vazgeçtiysen süresi dolmadan önce bildirmen gerekirdi ki kullanıcı konusuna teklif veren tekliften vazgeçti filan yazsın.

itrader haklı olarak kullanmış. karşılık olarak eksi itrader verirseniz haksız olursunuz ve yaptırım uygulanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.