Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

KOTASIZ 1MB ADSL 55.75 mi oldu ?

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
49.x ödediğim fatura 55.75 geldi. Bu neden böyle oldu acaba ? herkese aynı mı geldi ?

ADSL ye vergi indirimi diye haber okudum ama faturalar bundan haberdar değil sanırım - aksine artmış.

Telekoma alternatif ADSL firmalarını kullananlar varsa yorum alalım belki yakında bırakmak icap edecek.

- Şimdi ogrendim 4 MegaBit kotasız kullanan arkadasa 10 YTL fazla gelmiş. acaba telekom azaltacagına yanlıslıkla artırdımı naptı fiyatları.

frknc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Benimde böyle oluyor 29 liralık 4 gb kota (kotayı aşmıyorum) 34lira 50kuruş geliyor devamlı ttnete başvursam geri ödeme yaparlar mı?

SadeceDownload

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Benimde böyle oluyor 29 liralık 4 gb kota (kotayı aşmıyorum) 34lira 50kuruş geliyor devamlı ttnete başvursam geri ödeme yaparlar mı?

Eğer ki 1 yılını doldurmamışsan bağlantı ücreti parasıdır aylık 5 ytl

Sorunun sahibine gelince evet bazen bu tür hatalar olabilir forumda da bir kaç kez bu tür başlık açıldı aratırsan belkim o sorun yaşayanların nasıl sorunlarını çözdüklerini öğrenebilirsin...

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
4 gb kotalı kullanıyorum aylık 40 tan aşağıya ödemiyorum

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Telekomdan nefret ediyorum ! Sürekli internet gider, ararsın müş. hizmetlerini hallederler, 10 gün sonra yine gider... Bu sene Aralık ayında sözleşme sona eriyor. Smale ADSL 'yi deneyeceğim.