Slm Hibrahim,bu spezialreporte.de hakkında yazacaklarımı harfi harfine dinle ve sonra benim hakkımda yorumunu yap,kimseye kızmam,darılmam,ne söylerseniz kendime sayarım,şimdi arkadaşlar sen beni zaten tanıyorsun,piyasada bir çok tıklama sponsoru var ve bunlar bilinenler,ama bir çok ülkede bizim bilmediklerimiz de var.yaklaşık 5 ay öce ara tatilde Alm. kurs vs. için gitmiştim,orada benim ek olarak yaptığım bu işi orada yapan arkadaşlar da vardı,bayağı da samimi olduk ve bilgi olarak ta kendime yeni edinimler kazandırdı,nasılki türkiyuede en popüler tıklama sponsorları kitapyurdu ve hostbul'sa orada da bu blacbook'lar çok gözde ve bize göre yüksek gelse de orada bu tıklamyı düşük sayıyorlar,ve düzenli ödeme yapıyor,Yurdışına ödeme ise nadir olarak yapılıyor.Şimdi diyeceksiniz sen bize ödeme aldığını söyledin ve bayağı da tahşidatını yaptın.Evet bana oradaki arkadaşımın tavsiyesiuyle onun üzerinden üye oladum ve ödemede bir sorun olmasın diye hesabı onun üzerine yaptım,Sonra ben siteyi o zamanlar yapmamıştım
sadece alan adını almıştım,ve 2-3 ay kadar önce siteyi yapınca da bannerini yerleştirdim,ara sıra internete girip vs.tıklam yaparak 37€ yakın param oldu,ve ödemeyi istedim,tabii arkadaşın hesabına yatırdılar,o da oradaki bankadan benim yapı kredi deki hesabıma aktardı,sonra nasıl olsa ödüyorlar diye ben de hesap bilgilerini değiştirerek kendi adıma ve banka hesap numarama göre yazdım,300 € fazla param oldu,hesap istedim,yatırmadılar,sonra bizim arkadaşa mail attım,o da almanca bir mail atarak bilgi istedi,emaillere zor cevap veriyorlar,bir müddet sonra cevap geldi,moneybookers'la ödeme yapabileceklerini 10€ kesinti vs.bir sürü şey,sonra hesap numaralarını tekrar arkadaşın üzerine yaptım,ve şu anda adamların aşıkladığı şey ekime kadar ödeme yapılmayacak,şimdi benim sizi aldattığım veya teşvik ettiğim yönünde düşünebilirsiniz,ama ben burada eğer bu 2. ödemeyi alırsam o zaman senin ve bazı arkadaşların sadece 1-2 kişi bu siteye üye olup parasını alamayanların hesap bilgilerini arkadaşa göre ayarlayıp,parayı isteyeceğim,ama ekime kadar paranızı unutun,arkadaşlar ben ayrıntılı açıklamayı yaptım,inanıp inanmamak sizin elinizde,kalp doğru söyler,dil onaylar derler,sizinde bu konuda anlayış göstereceğinize inanıyorum,herkese çok ça selam