Kraloyun sitesi satılık hemde 80 ytl ye hitli

L
lahomenia
Misafir
script free yada marez lisanslı olup olmadıgı belirtilir ve istenilirse lisans alınır bu sitede bu tür satışlara hepimiz şahit oldu oncxe site alındı sonra sitede kurulu olan scriptin lisansı ben scripti kurmadım ama free script diyorsa freedr yalan söyleyecek hali yok doğal olarak satısı baltalamanın yada kötülemenin manasını çözebilmiş değilim herkes kendi işine baksın tavsiyem budur.

0
Onaylı Üye
Üye
güzel kardeşim konuyu yukarı taşımak için mi yazıyorsun bir hafta önceki olaya. nereden biliyorsun bu sitede izin verdiklerini, 15 postunlamı. bu sitede marez satışlar direk kapatılır. ve kesinlikle izin verilmez. ama konuyu yukarı taşımak için iyi taktik bak ben de yardım edeyim. ancak şu an gamesctipt forumuna yazıyorum bu scriptin varez olduğunu haberiniz olsun:

Edit: şu an yazılı isteyen bakabilir linki vermiyorum. gamescript . net forum dan bakabilirsiniz.

0
Onaylı Üye
Üye
Arkadaşlar siteyi bakıma almışlar ve gamescript/forum a belirtmişler. Umarım bu konuda daha düşünceli olurlar.

0
Onaylı Üye
Üye
gamescript den anasayfasından demo sayfaya geçinde trojan atıyo nasıl bir script anlamıyorum dikkatli olun satın alırken..

Geri