İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kredi Karti Faizleri icin imza

B

Bedavalar-Net

Misafir
Kredi Kartlarina bankalarin uyguladigi vicdansiz Faiz lere bir nebzede dur diyebilmek icin imza kampanyasi basladi.1 milyon imzaya ulasilinca bu imzalar meclise gidecek ve faizlerin düsürülmesi icin soru önergesi verilecek.ATO önderliginde baslayan bu imza kampanyasina katilmak istiyorsaniz:

http://www.tuketiciler.org/kkimza1.asp adresine girek imzanizi atabilirsiniz.

%140 lara varan kredi karti faizlerine dur diyelim.

Avrupada kredi karti faizleri ortalama: %7
Amerikada ortalama: %10

saygilar.

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
destekliyorum hatta diger webmaster forumundada ben bunu dile getirdim.
işallah 1 milyon imzaya ulaşir insanlarin magduriyeti giderilir.

B

Bedavalar-Net

Misafir
Su medya yokmu ah su medya ben nerden bileyim medya nin yalanci oldugunu,yok efendim 1 milyon kredi karti maduru varmisti,yalan efendim,kandirmaca hepsi..Bakiyorumda xfatihx arkadastan baska yazan yok demekki kredi karti sorunu yok.. :) Diyen olmustur belki,sanane be adam sen yurt disindasin duyarlilik senin neyine..

DoLLy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İmza atarız atmasına da,
ayıptır sorması şimdiye kadar imza toplanıp da değişen ne oldu devlet kurumlarında?

I

iyiyiz

Misafir
Adam hakli,susarsak herseye koyunlardan ne farkimiz kalicak? Ortaya halk olarak bir tepki koyalimki koyunlardan bir farkimiz olsun,yani diyorsun degisen bisey olmadi amannn bosverin,faizler %140 degil %500 olsun ses cikarmayalim,nasil olsa degisen bisey yok.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
kimdedi size kredi kartı alın diye siz ayağınızı yorganınıza gore uzatmasını bilmiyormusunuz ondan sonra yok bilmem yuzde kac faiz koyuyolarda gelip buralarda ağlanırsınız okumanız yazmanız yokmu o formu doldururken o kartı alırken şartları kuralları okumuyormusunuz siz bu ne duyarsızlık bu ne cehalet yahu

D

doLob

Misafir
TrDownload' Alıntı:
kimdedi size kredi kartı alın diye siz ayağınızı yorganınıza gore uzatmasını bilmiyormusunuz ondan sonra yok bilmem yuzde kac faiz koyuyolarda gelip buralarda ağlanırsınız okumanız yazmanız yokmu o formu doldururken o kartı alırken şartları kuralları okumuyormusunuz siz bu ne duyarsızlık bu ne cehalet yahu
hem katiliyorum hem katilmiyorum.

bilincsizce yapilan harcamalar icin kimseyi suclamaya hakkimiz yok ama faizlerin bu kadar yuksek olmasida kesinlikle abarti

ulkemizde enflasyon %10 sen gidipte %120 faiz alirsan bu resmen adiliktir.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
ben ayağını yorganına gore uzatmayanlara kızıyorum biliyosun limiti aştığında faiz uygulanacağını daha neden aşıyosun limiti madem bilmiyosun kullanmasını neden alıyosun bu meleti sonrada yok imza kampanyası duzenliyelim yok soyle boyle yapalım adamlar zorlamı veriyo elinize bu kartları brakın bu işleri yahu

D

doLob

Misafir
biraz sacma oldu bu yazdigin TrDownload sonucta limiti asinca faiz diye bi uygulama yok zamaninda odemeyince faiz var buda zaten para sikintisi icinde olan halkimizin kredi kartinin borcunu sanki hic odemeyecek gibi kullanip sonra basina dert actigi icin oluyor

duzeltme = melet degil meret olacak..

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
pardon yanlış yazmışım o zaman

I

iyiyiz

Misafir
Sen(bankalar) ayda 250 ytl maas alan bir garibanin evine,is yerine kadar gidipde seker dagitir gibi kredi karti dagitirsan 1 milyon kisi böyle felakete süreklenir.Bilincsiz kullanim oldugunu herkez biliyor ancak bu durum ülkedeki kredi karti faizlerinin bilincli insanlar icin bile cok oldugunu göstermedi.

TRDOWNLOAD sen cok bilinclisin böyle konustuguna göre,olabilir ancak senin gibi kredi karti kullanimi konusunda bilincli bir insana bile kredi karti faizleri cok gelmiyormu?Bedavalar yukarda avrupa dan ve amerika dan kredi karti faizleri hakkinda yüzde vermis.Ya allah bismillah Allahu ekber,yasasin devletlü hükümdarimiz demeyle olmuyor bu isler.ir ülkede tuzaga düsen 1 milyon kisi aileleriyle 7 milyonu buluyor,bu rakama az demek ne bileyim,cok sacma geliyor.Konuyu uzatmiyim ben gittim imzami attim.Bu kadar basit.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Benim WorldCard'im, 5.95 faiz oduyorum, anlayamadim bu %140 neye istinaden hesaplanmis?

F

fenerli

Misafir
Size kredi kartı komikliği ile bir örnekte ben vereyim, hiç başvurulmadığı halde anneme kredi kartı geldi, hemen iptal ettirdik (zaten burada da sorun çıkarıyorlar) ve istemeden gönderilen iptal edilen bu kart ile ilgili bizden 5 veya 10 milyon lira yıllık kart parası istediler, vermedik tabiki.

D

dejafu

Misafir
Angelo' Alıntı:
Benim WorldCard'im, 5.95 faiz oduyorum, anlayamadim bu %140 neye istinaden hesaplanmis?

ödersen öyle oluyo ödemessen üst üste binior. sonra sadece faizini ödüyorsun sonra faizinide ödeyemiyorsun.

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kredi karti kullanarak büyük hatayi yapan babam ticarette degerlendireyim derken batirdi.ben bunu diger foruma yazdim millet destek olucagina bana hesap soruyor adi üstünde hata.. ki ben her ay 3-4 milyar ödeme yapiyorum babama destek olup. ben devlet baba af cikarcak parayi ödememezlik yapmiyorum sadece haksız eklenen faizlerin önünü kesmek adina taksitlendirme ve faiz indirim istiyorum.faize faiz uygulandigi nerde görülmüş.ayagini bilmem neyine göre uzat derler heyy Allahim kim ne bilir yarin ne olcak...bu durumlari yaşayanlar anlar. ..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.