İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kredi kartı ile internetten alışveriş..

rarfile

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Merhaba arkadaşlar.
Bir sorum var.

Arkadaşlar şimdi biz internetten lens alıyoruz. Ve verdiğimiz bilgiler aşağıda. Hatta aldığım siteyide vereyim --> Lens | renkli | torik | optix | soflens | bausch&lomb |sophistic | johnson | elegance lens

68qz.png

Şimdi arkadaşlar Sonteklif.com'dan ben birşey alacağım ama 3dsecure falan dediler. Son teklifte istenilen bilgilerin resmini çektim.

68s5.png

Şimdi arkadaşlar benim kafa takılan şu.
Şimdi biz lensci.com'dan lens alırken hiç 3dsecure falan filen şifre vermedik. Telefona mesaj falan gitmedi.
Bu sonteklif'te mesaj gider diyorlar. Ama biz hiç web bankacılığına falan üye olmadık.
Son teklifte mesaj gelicek mi gelmiycek mi ?

kayra_tic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Hocam çekmiş olduğunuz resimler normal ödeme penceresi siz bunun yanında 3d secure ile ödeme yapabilirsiniz. 3d secure sizin bankanızın güvenli alışveriş yapmanız için sunduğu imkan siz 3d ile ödeme yapma işlemini seçerseniz bankanız kayıtlı numaranıza şu işlem için kullanım şifreniz bu diye mesaj atar siz girer işlemi tamamlarsınız.
Ödeme seçeneğini seçerken 3d secure seçmişseniz seçer yoksa bu normal ödeme bilginize

nochi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
3D secure ile ödeme

Hocam 3d secure özelliği olması için sitenin visa logosunun yanında verified by visa yazması lazım yazmıyorsa 3D secure özelliği yok demektşr ve sadece kredi kartınızla ödeme yapabilirsiniz cep telefonunuza onay kodu gelmez. 3D secure özelliiğini açtırmak için 3D özelliği olan sitede (Visa logosunun yanında virified by visa yazan sitede) ödeme yaparken kısa bir formu dolduruyorsunuz 1 kereliğine daha sonra 3D secure özelliği aktif oluyor.

Merhaba arkadaşlar.
Bir sorum var.

Arkadaşlar şimdi biz internetten lens alıyoruz. Ve verdiğimiz bilgiler aşağıda. Hatta aldığım siteyide vereyim --> Lens | renkli | torik | optix | soflens | bausch&lomb |sophistic | johnson | elegance lens

68qz.png

Şimdi arkadaşlar Sonteklif.com'dan ben birşey alacağım ama 3dsecure falan dediler. Son teklifte istenilen bilgilerin resmini çektim.

68s5.png

Şimdi arkadaşlar benim kafa takılan şu.
Şimdi biz lensci.com'dan lens alırken hiç 3dsecure falan filen şifre vermedik. Telefona mesaj falan gitmedi.
Bu sonteklif'te mesaj gider diyorlar. Ama biz hiç web bankacılığına falan üye olmadık.
Son teklifte mesaj gelicek mi gelmiycek mi ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.