İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kredi Kartımla Ödeme Yaptım Ancak

ArbielManto

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Reklamı Hazırladım Arkadaşlar Kredi Kartımla Ödemesini Yaptım

Ödemeniz için teşekkür ederiz Ödeme işleminiz şu anda devam ediyor ve tamamlanır tamamlanmaz faturalandırma özeti sayfanızda görünecek. Ödeme başarısız olursa bunu size e-postayla bildireceğiz.

Diyor saatlerdir aynı sanal pos sonucta hemen yayınlanması lazım değilmi ?

Akyıldız

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Reklamı Hazırladım Arkadaşlar Kredi Kartımla Ödemesini Yaptım

Ödemeniz için teşekkür ederiz Ödeme işleminiz şu anda devam ediyor ve tamamlanır tamamlanmaz faturalandırma özeti sayfanızda görünecek. Ödeme başarısız olursa bunu size e-postayla bildireceğiz.

Diyor saatlerdir aynı sanal pos sonucta hemen yayınlanması lazım değilmi ?

Arkadaşım havuzda bekletiliyor adwords ödemeleri banka onay verene dek dert etmene gerek yok :)

herbalurun

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
adworsde sorun var bu aralar ödemeler cok bekliyor reklamlar cıkmıyor

Akyıldız

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Yılbaşına kadar böyle. Yılbaşından sonra düzelecek arkadaşlar sorun sebebinide söyleyeyim istatistikler toplanıyor kuponların kullanımı,hangi voucher nasıl kullandı ne kadarlık kullandı kime yeni kupon verilecek vs vs vs

Nereden biliyorum?:
Üzümünü ye bağını sorma..

hidetoshi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yılbaşına kadar böyle. Yılbaşından sonra düzelecek arkadaşlar sorun sebebinide söyleyeyim istatistikler toplanıyor kuponların kullanımı,hangi voucher nasıl kullandı ne kadarlık kullandı kime yeni kupon verilecek vs vs vs

Nereden biliyorum?:
Üzümünü ye bağını sorma..

peki bu bağdan kuponlarlar ilgili yeni bir kampanya olaccak mı, olacaksa ne sekılde olacak gıbı sorulara cevap var mı? :)

Akyıldız

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
peki bu bağdan kuponlarlar ilgili yeni bir kampanya olaccak mı, olacaksa ne sekılde olacak gıbı sorulara cevap var mı? :)

Evet hocam var ancak şu anda paylaşıp veya söyleyipte daha Türkiye'ye tanıtılmadan iptal ettirilmesini istemiyorum. Benim kullandığımda biryer yeni. Haftalık 50+ kupon gönderimi yapılıyor :)

herbalurun

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
başka siteler cıkıyıor bizimkiler cıkmıyor siz bizim reklamları cıkartabilirmisiniz calışalım sizinle

Akyıldız

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.