Tum herkesin yaptıgı degerli yorumlar için teşekur ederim. Son olarak diyecegım bu yaş sorunu ile savaşacağım.Bir sonuç cıkmassa artık kendimi geliştirmeye devam edip 20 yaş üzerine gelince bir ortama girebilecegim neyse boylede mutluyum
Şanslı mı?
Bundan 10 yil sonra oturup, "10 yilimi bosu bosuna gecirdim, radyasyon yedim, bilgisayarla uğraştım, ne uğruna?" diye düşünmesinler de.
ben webmaster'liğe 2007'de başladım yani 25 yaşında. imkanlarım hayat şartlarım öyle gerektirdi ve özellikle 20'li yaşlardan sonra kalıplaşıyor insan bazı şeyleri zor öğreniyor hele hele öğreten yoksa hep kendi çabalarıyla öğreniyorsa..
çevremde bu işten anlayan tek bir insan yoktu 25 yaşında merak , heves le başladım iyi kötü bir şeyler yapıyorum
bu gün diyorumki keşke 10'lu 12'li yaşlarda başlasaymışım mod'luk değil en dev sistemlerde adminlik bile gözümde olmazdı sırf işi daha erken ve daha hızlı öğrenirdim o bana yeterde artardı.
Emir34 kardeşimi özellikle takip ediyorum gerçekten taktir edilecek çalışmaları hal ve hareketleri var bana göre 25 yaşın üzerinde olup Emir kardeşim kadar bilgili ve olgun davranamayan sayısızca insan var!.
Akıl Yaşta Değil Baştadır.
Ama aklı da başa getiren, yaştır..
Ben arkadaslar webhosting dunyasina 1yil once girdim, 1 yil icinde ogretmenligin yanisira kalan vakitlerimde, joomla wordpress ve SMF ogrendim. ve bilemezsiniz suanda daha kucuk yasimda bu islere girmeyi ne cok isterdim. cok zaman dusundum ve hep aynisini dedim hic yoksa bi 5yil once (yani 21 yasindayken) baslasaydim bu islere simdikinden cok daha fazla kazaniyor olurdum ve bir cok sey basarirdim. belki iyinet gibi buyuk bir forumun sahibi olurdum.
KISACASI: KUCUK WEBMASTER KARDESLERIMI DESTEKLIYORUM.
buradan da duyurmus olayim. kucuk webmaster kardeslerimin hepsine limitsiz hosting'i %20 indirimli verecegim.