ilgilenilirse çok çok sevinirim bakalım kim haklı kim haksız bu arada küfür ettiğimi söylemiş küfür etmedim ne söylediği admine pm yolladım.
bende kendi şikayetimi bildirmek istiyorum. bu windows denen kişi ilgisi olmadığıı konularıma girip bana -rep kullanıp duruyor ilk forum ile ilgili bir şikayetimi adminle paylaşırken gelmiş okumuş yazılşarı ekis rep vermiş gitmiş bu nedemek yaaa ??? senınle ne ilgisii varr nasıl gelirsin eleştirirsin beni kimsin sen ??
şikayetim üzerine değiştirilmiş +rep olarak gözüküyor şuan fakat o sıra özelinden şrefsizlik yapmaa eğer şerefsizzsen insan deyilsen tamam bende -rep kullanacağımsana dedim.
windows sen sanal hayata ilk defa katılıyorsun bilmiyorum ama senin gibi insanlardan nefret ediyorum
edit: bu konu ile ilgilenecek arkadaşlara söylüyorum beni dinlemeden ve incelenmesi gereken bir kaç şeyi incelemeden forumdan herhangi bir ceza veyahut atılma gibi şeyleri yaşamak istemiyorum eğer ortada adalet olacaksa ve bu arkadaş haksız olduğu yerde beni şikayet etmişsee lütfen incelemeye alın gerekeni yapın.
Bencede yazdığın yazılara biraz dikkat et senin gibiler yüzünden forumun düzeni kaçıyor.
Bence ban kaçınılmaz ama admin daha iyi bilir.
Böylelerinin aramızda işi yok.
sana karşı yaptığım bir hatayı gösterirmisin eğer gösteremezsenn yalancıısın demektir bekliyorum senii bana link ver sana karşı yapmış olduğum hakaret veyahut küfür dolu msj gösterr "emirx" eğer gösteremezsen kimin yalancı düzanbaz olduğuu belli olacakk ve gerekenide umarım forum yetkilileri yapacaktır
saygılar