İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kullanmadığım domainleri işine yarayacak kişilere nasıl verebiliriz ?

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
Soru gayet açık elimde kullanmadığım bir kaç tane domain var bunlar hep boşta duruyor yada kurduğum scriptler bir işe yaramadı yada ben ilgilenemiyorum yada register ettiğime pişman oldum.

Kullanmadığım domainleri işine yarayacak kişilere nasıl verebiliriz ?

Şimdi amacım kullanmadığım domainleri birilerine vermek ama bu kişilerinde domaini kullanmasını istiyorum yani alıp benim gibi kenarda bekletmesin yada park a koymasın. Sizce doğru kişileri nasıl bulabiliriz. mesela matchcritics.com adseense.com gibi domainler.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Domain kontrolü sende olur ilk etapta, siteyi kurmasını beklersin kurduktan sonra da domaini vereceğin kişinin hesabına gönderirsin. :D

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
evet kullanıcam diye alıyorlar,kullanmadan atıyorlar bir kenara yazık oluyor.

güvenebiliceğin birisi varsa ver,yoksa link değişimi için belki işe yarar :)

LitmuS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
domain almak isteyen ihtiyacı olan kişiler hangi sektörde kullanacaklarını yazarlar eğerki elindeki domainler o sektöre uyarsa verebilirsin

örneğin bana müzik ile ilgili şarkı sözü müzik dinleme ve indirme v.s domainleri gibi domainler lazım
ama diğer arkadaşların bahsettiği gibi oluyor genelde adam örneğin wm sitesi yönetiyor
sohbet sitesi domaini alıyor başkasından link kasmaya ve çöp için yada adsense hesabı alamadığı yada banlandığı yerlerden iş ortaklığı almak için kullanıyor
benim aklıma böyle bir şey geldi düşünmek lazım :)

Duman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Domain isimlerini veya kurduğun scriptlerın birer demosunu koyarsan ihtiyacı olan kişiler sana ulaşır sende aralarında ihtiyacı olana verirsin.

PhpMania

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dns yönlendir, sonra işe yarar bişey yapıp kazanmaya başlarsa verirsin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.