Spor Toto Süper Ligde 2011-2012 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçeyi 3 2 mağlup ederek TFF Süper Kupa Şampiyonu oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 4158
Ekli dosyayı görüntüle 4158
tipik fenerbahçeli tipiAçıkçası Hakem Galatasaray Taraftarıydı Ve Çok Faullü Oynadılar. Anlaşılan Galatasaray Fenere Çok Kin Gütmüş Bir Ara Bir Futbolcu Kuyta Eliyle Topu Fırlatmıştı. Demekki Zamanında Fena Koymuş
Açıkçası Hakem Galatasaray Taraftarıydı Ve Çok Faullü Oynadılar. Anlaşılan Galatasaray Fenere Çok Kin Gütmüş Bir Ara Bir Futbolcu Kuyta Eliyle Topu Fırlatmıştı. Demekki Zamanında Fena Koymuş
Bu Her Forumda Aynıdır. Moderatörler Üyeyi Ezmemek Şartı İle Tarafsız Olmalıdır. Sizin Forumunuzda Bu Kural Olmayabilir Ama Etik Bir Kural Olarak Kabul Ediliyor. Sonuçta Siz Rütbeye Sahipsiniz Ben İse Normal Bir Üyeyim. Bunu Şöyle Düşünün Öğretmen-Öğrenci İlişkisi... Öğretmen Her Öğrenciye Adil Davranmalıdırki Tatsızlık Çıkmasın... Bilmem Anlatabildimmi...ben galatasaraylıysam fenerbahçe sadece teferruattır (bu söz böyle değildi sanki)
neden moderatörler tarafsız olmak zorundaymış bakalım?
konu kendi takımım olunca tarafsız olamıyorum malesef.
Bu Her Forumda Aynıdır. Moderatörler Üyeyi Ezmemek Şartı İle Tarafsız Olmalıdır. Sizin Forumunuzda Bu Kural Olmayabilir Ama Etik Bir Kural Olarak Kabul Ediliyor. Sonuçta Siz Rütbeye Sahipsiniz Ben İse Normal Bir Üyeyim. Bunu Şöyle Düşünün Öğretmen-Öğrenci İlişkisi... Öğretmen Her Öğrenciye Adil Davranmalıdırki Tatsızlık Çıkmasın... Bilmem Anlatabildimmi...
Evet ama benim beşiktaşlı sizin fenerbahçeli olmanız bu konuda neyi değiştirir.
Kimse kimsenin mesajını silmiyor veya kimseyi banlamıyor.
Sadece maç hakkında yorum yapıyoruz.
Sizin Tuttuğunuz Takımla İlgili Birşey Demedimki Ben Sadece Yorumumu Belirttim Ama Siz Tepki Verdiniz Nedense... Açıkçası Söylediğiniz Kelime Ezici Geldi Bana...
o mactan sonraki hassasiyettendir baktiniz haftaya da ezici geliyor, o zaman problem var
konu eziklikse fenev bunu iyi başarıyor
çıktım topikten
sağlıcakla
luklesin İlk Olarak Galatasaray Bizi Hiçbir zaman ezemedi ve ezemez bunu herkez biliyor Eğer Cidden Ezdiği Hakkıyla Aldığı Bir Maç Varsa Kanıtlar İle Konuş İkinci Olarak İse Madem Yöneticiler Amacını Aştı Bende Bunu Administratöre İleticem Ve Bende Amacımdan Çıkıcam Ya Herru Ya Merru Konuşun Bakalım