İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kurtlar Vadisi Pusu - Bilgisayar Oyunu Çok Yakında!

mthN

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Temmuz 2010
Mesajlar
90
Reaction score
1


Piyasada satılan birçok ürününün yanı sıra, Kurtlar Vadisi’nin şimdi de kupa, dart ve bilgisayar oyunu satılmaya başlanacak. Bu sayede yapımcılar ve üreticiler kazançlarını daha da artıracak.

Bugüne dek Puzzle, iskambil kağıdı, poster gibi promosyon ürünleri üretilen Kurtlar Vadisi’nin şimdi de bilgisayar oyunu geliştiriliyor. Kısa bir süre sonra piyasaya çıkacak olan kupa ve dart takımının ardından, beklenen oyun Kurtlar Vadisi meraklılarının bilgisayarlarına da uzanacak.

KORSANA DARBE VURACAK

Daha önce dünyanın en ünlü bilgisayar oyunlarından ‘Mafia’nın ismi değiştirilerek ‘Kurtlar Vadisi’ olarak satılmaya çalışıldığı korsan piyasasına karşı darbe vurmaya hazırlanan Pana Film, orijinal bir Kurtlar Vadisi oyunu tasarlamak için kolları sıvadı. Geliştirilecek oyun; karakterlerinin tipi, isimleri, müziği ve efektleriyle diziyi yansıtıcak. Üstelik oyuncular da kahramanlardan biri olarak oyuna, daha doğrusu ekibe dahil olabilecek.

Oyunun kullanıcılarından isteyenler iyi karakter olup kötülere karşı kurşun sıkacak, isteyenler kötü karakterlerden biri olarak kendini hikayenin içine sokabilecek. Oyunda en yüksek puanı ise bütün engelleri aşıp Baron karakterini imha eden kazanacak. Bu zamana kadar Magic Toys şirketi ile oyuncakçı ve kırtasiyelerde satışa sunulan Kurtlar Vadisi ürünlerine dizi kahramanlarının resimleriyle süslenecek olan kupa, tişört ve dartların da eklenmesiyle; yapımcıların ve üreticilerin kazancı daha da artacak.

Futbol dışındaki promosyon ürünleriyle dünyanın en çok kazanan kulüplerinden Manchester United’a benzetilen Kurtlar Vadisi, bilgisayar oyunu ile yıllar süren bir gelir kalemine sahip olmayı planlıyor.

Bülent İpek / MAGAZİN / EarthOyun.com
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst