İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kurtlar vadisi Yıl 2005 - Deli hikmet seçimi gördü :)

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ekranların Efsane dizisi Kurtlar Vadisi, artık daha 'light' bir şekilde ekranlarda. Ancak Kurtlar Vadisi'nin bundan iki yuıl önce yayınlanan bir bölümü adtea bugün yaşananları haber veriyor. İşte Deli Hikmet'in iki yıl önceki kehaneti...

"İki yıl sonrayı sorayım sana... 2007... Cumhurbaşkanı seçilecek, oyunu kime vereceksin?

-Ne oyu? Cumhurbaşkanını Meclis seçiyor...

-Ne biliyorsun?"

İşte o video ve sonrasındaki diyalog...

http://www.youtube.com/watch?v=Db94ylcC6T0

M

maiL

Misafir
zaten kurtlar vadisinin en gerçekçi zamanlar bu konuşmaların olduğu zamanlardı. artık pek bir gerçekçiliği kalmadı. ortadoğu projesinden bahsettikleri hafta içerisinde ortadoğu projesi tekrar gündeme gelmişti hiç unutmuyorum.

ManuaL

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Tamamen derin devletin istihbaratlarıyla yapılan bir film :) abdullah çatlıyı insanlara daha sevimli gösterme cabası filan ;)

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
Tamamen derin devletin istihbaratlarıyla yapılan bir film :) abdullah çatlıyı insanlara daha sevimli gösterme cabası filan ;)

yok öyle birşey. kaptırmayın fazla kendinizi, yazarları gündemi çok iyi takip eden ve araştırmacı ruha sahip olan kişiler sadece.

Ekstra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
artık daha 'light' bir şekilde ekranlarda.
Bu Bölümde Daha Vahşi Olcak.

Normal Kurtlar Vadisini İzlemedim.
Pusuyu İzliyorum Gerçekten Güzel Dizi Türkiyede Yapılmış En Güzel Dizi Desek Doğrudur.

F

Fox_Zener

Misafir
O zamanlar konspet danısmanı soner yalçındı adeta gelcegi okuyordu

egitimsart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
halo öldü. yeni gelenlere de ısınamadım. polat'da aşk işlerine daldı. eski tadı yok artık:)

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

abdullah çatlıyı neden daha sevimli göstermek icin cabalasınlar ki? ne zararını gördün sen o adamın?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.