İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

kurulum Yardim Php Haber scipriti

1patron1

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
oncelikle selam iyi forumlar dilerim elimde php haber scipriti var ama kurlumu bilmiyorum kurulum hakkinda yardim edecek arkaş olursa cok memnun kalirim

şimdiden yardim edecek arkadaşlara saygilar üstadlarımzıı beklerim

E

Erturk

Misafir
Şahsen hangi script olduğunu ve nerede takıldığınızı bilmediğim için yardımcı olamayacağım.

Daha detaylı bilgi verirseniz yardımcı olmaya calısırım(z).

1patron1

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
nerde takildigim derken kardes hic bir siteye takilmadim simdiye kadar kendi sitem deyim ben

forum sitem var ve bu forum siteme bir haber scipriti kurmak isdiyorum netten bir yerden indir dim bir tane en azindan ne dir nasildir da bilmiyorum gorunumune aldandim oyuzden burdaki üstadlardan yardim almak isdedim

cunku bazı sitelrde hep okuyorum scipritler konpila siteyi bile götüre biliyormus
maddi durumumda yok ücretli bir sciprit alım ama cokt isdiyorum bunu kurmak
yardim ederseniz sevinirim isder scipriti size verim bir bakin ister pc me baglanip bir bakın yardim ederseniz cok sevinecem ..
dedigim gibi hic bir siteey takılmıyorum hic bir siteyle baglantim yok kendi sitemdeyim ben

akayzi Forum benim bir yerel site sadce şimdilik iddialı bir sitede deyiliz kendi capimiz da bir seyleryapmak isdeyen bir toplum sitesiyiz saygilar sunarim

yada scipriti aldigim site linkini verim ordan da baka bilir siniz yada msn adresmi verim yardima gercekten ihtiyacim var

E

Erturk

Misafir
Takıldığın yer derken script kurulumunda takıldığın yeri sormuştum dostum. Site olarak takıldığın yerler değil :eek:ha:

[email protected] eklersen yardımcı olmaya calısırım.

1patron1

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ozelden pm attim kardes o sitenin linkını vardim bir bakarsanız

ill bu bendeki sciprit deyil bir başkasida ola bilir yerel sitemde kucuk bir haber bolumu olşdurmak isdiyorum okadar

Ekleme: Arkadaşlar bu konuda yardım edecek üstadlar yokmu lütfen üsdatlarımızı bekliyorum :(

Ekleme: Arkadaşlar üsdatlarımızı bekliyorum bana yadimci olacak devamlı yazdım ama kusura bakmayın

E

Erturk

Misafir
Host bilgilerini PM ile atarsanız yardımcı olmaya calısırım.

floppy

1
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Arkadaş benim script'i kurmak istedi, bende host bilgilerini yollamasını söyledim kuracaktım ancak PC'me bağlan diye ısrar edince geri çevirmek zorunda kaldım.

E

Erturk

Misafir
O zaman kusura bakmasın bende yardımcı olamıyacağım.

Neyse artık.

1patron1

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar şimdi güzel diyorsunuz da Host bilgilerini ver diyorsunuz burda bir anket yapalim
host bilgilerimi verdigimde bana hostumu geri vere bileceğinin bir garantisi var mı

Tirip yapıyorsunuz ben insan gibi 2 nizden yardim istedim
siz tahminime gore benim zaafimdan yaralanip sitemi elimden alacaksiniz

2 nizin yardımını istemiyorum benim 2 nizin destegine ihtiyacım yok

bu sitede cok daha iyi üstatlar var oldugunu biliyorum

bu konuyu okuyan arkilerime soruyorum siz tanımadiginiz birine host bilgilerini veri miydiniz
ben pcm baglanıp sunu kurarmisiniz dedim ne var bunda hatalımıyım ..saygilar sunar iyi forumlar dilerim ve bana yardim edecek harbi arkadaşlara ihtiyacım var saygılar sunarım

bu benim 3 cu sitem 2 si ayni bu şekilde elimden alındı canım yandı bu konuda
evet ilk önce ertürk arkadişimz yardim ederim dedi ve bana scipriti nerden aldiğimi sordu bende başka yerden aldim dedim ve ozelinden o sitenın linkını verdim onaa baktımı bılmıyorum sana yaaprım dedı ama sitebilgilerini bana ver dedi tabi cekındım bu konuda

sonra burda arasdir dim baktımkı sitede aziz kardeşımızın de bir haber sciprit paylaşımı var miş ona yazdim
bu senin scipriti dedim pcme bağlanıp yaparmisin yukarda yazdigi gibide beni ikiside ret edmedi ertuürk kardeesimizin yarin işim var dedi yatmalıym yarın akşam hal edelim dedi aziz de bana hic cevap vermedi

40 yasındayım ben bir destek istemek ve destegi vermicek sen bir insanı rencide etmek bu kadar kolay olmamalı
bir haber sayfası hayalım var ve bu hayalımı gerceklesdirmek icin burdaki üstadlara baş vurdum cünkü güvenilir bir site

E

Erturk

Misafir
Sende haklısın tabi ki, ama şunu da unutmamak lazım dostum.

5 Parmağın 5'ide bir değildir!

Burada bir çok insan zaten host sahibi, yada reselleri, vps , sunucusu var... Kimsenin senin 100 Mb'lık alanına göz dikeceğini sanmıyorum. Şahsım adına konuşacak olursam Allaha şükür sunucularım var. Dilediğim kadar yer sahibiyim!

Yardım talebini ve iyi niyetini bahsettiğin şekilde şerefsizce kullanacak olan çıkarsa da burada Yönetim diye birşey var...

Bide yaşın 38, saygısızlık yapmak istemiyorum ama yavşakmışız gibi davranıpta "YARDIM EDECEK HARBI ARKADASLARA IHTIYACIM VAR" kelimeleri kullanma!

1patron1

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ama ben bunu bilemem deyilmi 2 sitem gitti benim daha once mahkemeye verdigim halde kazanamadim

pcme baglanip yapsan bu sence cokmu kotu benide anlayın lütfen rica ediyorum

ben bu şekil konuşmam ve konusulmasinida istemem

ve yukarda dedinki host bilgilerini vermedigi icin bende yardimcı olmuyacagım
ama dün akşam öyle demedin bugun erken yatmaliyim cunku sabah işim var

bende sabirsiz likla burdaseni bekliyorum ve geldin sunu yazdın şök oldum (O zaman kusura bakmasın bende yardımcı olamıyacağım.)

floppy

1
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Kişisel tartışma halina getirmeyelim lütfen, sayın 1patron1 siz şanssız bir şekilde web sitelerinizi çaldırmışsınız ancak alan adı diye birşey var, hesap yönetimi diye birşey var. Her neyse size geçmiş olsun, umarım yardımcı olacak birisi çıkar.

E

Erturk

Misafir
Ama dün akşam "PC ne baglanıpta kurulum yaparım" diye birşey de demedim. Normalde bir çok insanın PC sine baglanıp yardımcı oluyorum zaten ama bende diger arkadas gibi host bilgilerini isteyecektim. Daha hızlıca kurmak için. Çünkü dün aksamda gosterdiğim gibi kuracagın script bende de var ve bir cok musterimede kuruyorum. Bende diğer arkadasın yazdığı yazıyı gorunce sok olmustum. Elimdeki işi gücü bırakıp 5-10 dakika içerisinde yükleyecektim herşeyiyle. Senin PC ne girip yapmam en az yarım saat sürecek. Kusura bakma hocam şu an bile hızlı hızlı yazıyorum. Yetiştirmem gereken siteler var cunku. Ve açıkça konuşmak gerekirse o yazıyı okudugumda "Vermezse vermesin. Insanlara iyilikte yaramıyor .." dedim kendi kendime...

Eğer kuracak birisi çıkmazsa ilk boşlukta pc ne baglanır yaparım.

İyi aksamlar.

göktürk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
kardeş eğer destek almak istiyorsan izin vermelisin
o admlarda hiç bilmeyen birine msn den 2-3 saat anlatım yapamazlar
bu iş okadar kolay olsaydı zaten herkes yapardı.
seninm scripti incelemişler ve kurmak için anlatımı anlamayacağını düşünmüşler ve çok hevesli olduğun için sana destek vermek istemişler.haklı tarafın tabikii var ama bi yardım talebi eden üyenin forum durumuna bak.
ertürk 700 küsür mesajı var sahtekaramı benziyor ?

umarım destek alacak birini bulursunuz.

1patron1

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ertük kardeşime teşekkür ediyorum bana yardımcı oldu saolsun kurulumu falan yaptı sadece HTACCESS sorunu var miş bunu da sunucu ile hal edecem umarım olur ..

Bu arada biz konuşmalarimiz da sadece konusduk kimse kimseye 3 kağitci faaln demdi seviyemizi hep koruduk bu tür tartişma ve konuşmalar olacaktır ve bir ata sözü vardir nedir bu
en sağlam dosluklar kavga ile başlarmis buna da inanırım ben Tekrardan ertürk kardeşime teşekkür eder burda başarılarına başarı katmasını diliyorum şimdilik iyi forumlar konumuz cözülmüştür

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5