İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kurumsal SEO Firması Seçme

GeneraL

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
21 Şubat 2005
Mesajlar
3
Reaction score
2
Konum
iyinet
SEO kelime icadından öncesinde de SEO ile ilgili rekabet söz konusuydu. Fakat günümüzde ki rekabet çok daha fazla bir hale geldi. En basit kelime veya kelime gruplarında bile ciddi bir rekabet söz konusu. Durum bu şekilde olunca "Profesyonel SEO Danışmanları" ile çalışmak firmalar için olmazsa olmazlardan olarak duruyor.

Deneyimli SEO Danışmaları şu net ki günümüzde "Bireysel" çalışmıyorlar. Tam aksi diyebileceğimiz "Kurumsal" şekilde çalışıyorlar. Bu da "Kurumsal SEO" mantığını ortaya çıkarttı. Profesyonel, deneyimli SEO danışmanları ile çalışmak için kurumsal çalışan SEO firmalarına yöneldiklerini belirtebiliriz.

Kurumsal bir SEO firmasını anlayabilmenin en iyi yöntemi şunlardır;

1 ) Referanslarını öğrenmek
2 ) Projeden önce linkten bahsediyorsa kaçın
3 ) Siteiçi SEO'nun önemini vurgular
4 ) Kavram haritasını işi için kullanır ve tüm SEO materyallerini bilir
5 ) Kendi siteleri aramalarda bir yerlerde gelir

En basitinde bile "title" seçimleri bile bir SEO uzmanının kalitesini ortaya koyar. Örneğin; http://www.maximsem.com/seo-uzmani-k...den-anlasilir/ bu kısımda bahsedildiği gibi "çekim eki ve yapım eki" gibi konulara da hakimdir.

SEO firması seçerken dikkatli olmanız temennisiyle.

Neşeli Çalışmalar.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst