Allah razi olsun Admin. Yani sanki dun bu ise girmisler gibi arkadaslar yuklenmeye calisiyorlar. Bakin adam bakmis gormus ki ben Taylanddan giriyorum, yerlesimim burasi. Bu isi buradan yurutuyoruz.
Rabbim size verdigi musterileri on katina katlasin. Daha cok isiniz olsun. ama yok senin oyun yok buyun yok demeyle vermesin kimseye. misal deyin ki hocam biz senden uygun fiyata veriyoruz hosting. gelince yazin bu sayfaya. Bende diyeyim ki helal olsun benden uygun fiyata yapiyor.
Herkese hayirli satislar dilerim.
Eyvallah herkes Müslüman. Fakat şu kalınla belirttiğim yazında kendine katılıyor musun sen? Şahsen bi hostingci olarak benim konuma böyle bi yorum gelse karşımdakinin bu işi yaptığından şüphe duyarım. Bu nedir biliyor musun? Bakkala ekmek almaya giren bi adamı kapıda tutup, gel bende daha kaliteli ekmek var diyip bakkalın ekmeğiyle oyun oynamaktır. Kimsenin bir başka kişinin ekmeğiyle oynamaya hakkı yok. Ben burda 1 TL'den 10 GB alan'da satarım. Fakat rekabetinde bi sınırı var.
Yazdığın şeyi iyi düşün derim. Herşeye tamam ama bahsettiğin olay ayıp. Bir başkasının ekmeğiyle oynamak kimseye düşmez bunu da belirteyim. Dün girmişsin ya da yarın gireceksin bu işe önemli değil benim için. Sitende Joomla mevcut. Bir Hosting yönetim otomasyonu değil. Buna bakarım. Serverlarının kalitesine bakarım. Ping değerlerini incelerim. Herkes eski bu işte. Ben 2006'dan beri yapıyorum. 2009 başlarında sabit bir isimle girdim bu sektöre. Bir kaç ay içerisindede Yer Sağlayıcı Faaliyet Belgesi aldım.
Eğer eski isen, joomla ile hazır bir tema kullanmazsın. Kimse senin faaliyet belgeni verip vermeyeceğini beklemiyor burada bunu sende tahmin ediyorsundur. Herkese ters cevap vermek zorunda da değilsiniz. Belirteyim. Faaliyet belgesi olmayan bir firmadan kalkıp alış-veriş yapan bir çok insan var. Türk insanı bunlar. Sonra da bir sorun olduğunda haklarını savunamadıkları için Türk Firmalarını kötülüyorlar. İşini hakkıyla yapan var yapmayan var. Bilişimci adam var, tostçu adam var. Aradaki farkı burada verdiğin fiyattan anlamak mümkün değil.
Bizde bunlara bakarak insanlara şekil vermeye çalışıyoruz. Eğer sen adres vermezsen bu adam sana nereden ulaşsın? Eğer sen telefon vermezsen bu adam sana nerden ulaşsın? Eğer sen fatura kesmiyorsan ilerde kapatıp çekip gittiğinde bu adam hangi hakkını savunsun? Değil mi?
Sadece kendi tarafımızdan bakarsak, ZAMANbilişim İnternet Teknolojileri'nde 1000+ müşterim vardı. Devam da edebilirdim. Fakat müşterilerim zarar görmesin diye devretme kararı aldım. Bu da buna benzer bir olay. Umarım farkına varmışsınızdır birşeylerin.
Not: Spam'da yapmazsan sevinirim. Konunu üstte tutmak için full kendin mesaj yazmışsın. Kim yorum yazıyorsa yazsın. Sen kendini üste çıkartıcaksın diye sürekli güncel yazmazsan sevinirim.
Saygılarımla.