İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kuzey Rüzgarı neden bitti

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Kuzey Rüzgarı neden bitti, bilen varmı?

karaLi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dizinin ilk 3-4 bölümlük senaryosu yazıldı. Kadir baba ( kadir inanır ) bu senaryoyu beğendi ve ben bu dizide varım dedi. ama daha sonraki bölümlerde senaryo iyice aşk dizisi statüsüne kaydı. kadir baba ben bu mafya dizisi olacak sanıyodum iyice pembe dizi oldu dedi ve ben artık bu dizide yokumdedi. sanıyorum 13. bölümde kadir babayı öldürdü senaristler. daha sonra kadir babanın haklı olduğunu anladılar ve senaristler dizinin senaryosunu aniden mafyalaştırdılar. yani içine ettiler :D anlatabildim umarım.

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Prime Time zamanında olan dizilerde, 11-13 bölümlük anlaşma yapılır.Tutarsa devam, tutmazsa kaldırılır.Show tv en iyi dizi satan kanaldır.Deli yürek te olduğu gibi diziy yine bir yerlere getirip satmak istedi.Ama bunu tam olarak başaramadı.Ama yine de Kanal 1 ile anlaşma sağladı.
30 Ocak 2008 Çarşamba gününden itibaren Kanal 1′de yayında olacak..

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence acaip özenti bi diziydi. Zaten Oktay Kaynarca bu tarz bir iki dizi daha yapmıştı bilmemne Bey falan diye hepsi çakma Kurtlar Vadisi kılıklıydı. Deli Yürek'le Kurtlar Vadisi'ni harmanlayıp ortaya karışık mafya kokteyli yapmaya çalışıyolar batırıyolar. Özellikle şu konuşmasını gördüm geçen tiksindim adamdan:

http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=176434

Bir de Küçük Onur'un konuşmasını ayrıca okuyun Leman falan arada bu tip şeyler yapardı geyiğine ama onlar bile bu kadar komik yapamazdı heralde o derece.

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
eyvah yurdum insanı birtane daha cenaze töreni yapacak :D

Ke[R]eM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kadir İnanır olduğu için en başından beridir bana soğuk gelmişti o dizi. "Kadir abi kanunları" diye tamamen "ben, ben, ben" şeklinde bir saçmalık bütünü ortaya koyup, "ben bu alemin kralıyım" modunda gezmek insanı yüceltmez, aksine değer kaybettirir. Her ne kadar şahsen sevmesem de Oktay Kaynarca ve diğer oyuncular için izlemeye her niyetlenişimde, Kadir İnanır'ın o soğukluğu sebebiyle her seferinde vazgeçtiğim bir dizi oldu Kuzey Rüzgarı. Kadir İnanır'ın ayrılmasına ve onun yerine Selçuk Yöntem'in gelmesine sevindim. Buna bir de Ali Sürmeli eklenince tam "Deliyürek" 'e döndüydü dizi. Sadece fragmanlarında bile çuvalla mermi harcadıklarını görünce "sadece reyting alıp oyuncularına para kazandırma amacıyla yapılan bir dizi" olduğuna kanaat getirdim ve izlemedim. Bitmesi iyi oldu, sevindim yani. :D

CyberTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
-Kadir Ben
-Hangi Kadir?
-Deli Kadir Ulen!

Tarzı olmuş :D

Kadirizimin olduğu yerde dizi biter. Ya dizide oynayan birine sarkar ya da senaryoya takar

falsealarm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben bu thread'e yazip, dizi tartisanlari "Bıçkın" delikanli listemden siliyorum. Okudugum satirlarida hafizamdan :) Eee, tabe yazdiktan sonra aklima geldi: Hadi len sen git, estetik sitenle ugras derseniz, cevabim olmaz hali ile...

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
miraoğlu ve kurtlar vadisi çakması bir dizi olmuş zaten bunlarda prim yapıyorsa türkiyede vah halimize ne varsa yabancılarda var tr de bitek avrupa yakası çıktı sitkom kendi tarzı olan diğerleri ya taklit ya vurma kırma ya aşk meşk yada doğu aşiret dizileri, daha bıkmadınızmı bunlardan !! bence artık gençlerin bunlara karnı tok ve gına geldi farklılık ve kalite arıyoruz

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.