İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sıfır Lacoste & Abercrombie Marka ayakkabılar (40 &41 Numara)

alkolik-rap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
LACOSTE AYAKKABI

lacoste.gif

- İthal Ürünlerdir ayakkabılar arkadaşlar.(Almanya'dan Akrabalar aracılıgı ile aldım)

- Ürünlerden çift adet getirttiğim için kullanamayacağım diğer iki adeti uygun fiyata satıyorum arkadaşlar.

- Günlük Kullanım için çok elverişlidir arkadaşlar. Bende giyiyorum gayet çok rahatlar gerçekten.

- Tarzınızı kalitesiyle,şıklığıyla yansıtabilirsiniz arkadaşlar (LACOSTE,ABERCROMBİE)

- Ürünler Ayakkabıların temsili resimleridir arkadaşlar kendim çekemedim fotograflarını. Resimlerlerdeki ürünlerdir.

Lacoste "Siyah Beyaz"

- 40 Numara

lacost40numara.jpg

lacostewh.jpg

Kargo dahil fiyat arkadaşlar 35 TL

logo_lg.jpg

Abercrombie Ayakkabı

- 41 Numara

- Abercrombie Beyaz Siyah

abercrombe.jpg

Kargo dahil fiyatı arkadaşlar 35 TL

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
Nedense bu fiyata olan lacoste lar hep aynı model ve fiyatlarıda 25-40 arası değişiyor. Almanya'dan akrabalar herkese aynı modeli gönderiyor sanırım :)

OnuR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
lacoste'lerden birinci resimdeki ile ikinci resimdeki apaçık farklı, 2. olan orjinal olan sanırım :)

birinci resimdekini de siz satıyorsunuz heralde, tahmin ediyorum ki orjinal değil almanyadan akrabalarınızın getirmiş olduğu sahte lacoste olabilir.

aynısından orjinal orjinal abi al mutlaka al şeklinde tezahüratlar sonucu aldım orjinal filan değil bilginiz olsun.

konununuzu da almanyadan getittirdim diyip orjinal havası verdirdiğiniz için bölüyorum kusura da bakın.

Z.YÜKSEL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
hiçbiri orjinal değil çakma, orjinal bulursanız fiyat mağazadakinden uygun olursa sizden alabilirim.2010 ürünleri varsa tabi.

T

trgy

Misafir
Bilmiyorlar ki Yurtdışında hele ki Almanya'da Lacoste daha pahalı. :) En ucuz giyim veya ayakkabıyı Türkiye'de bulursunuz ya da Amerika'da. Avrupa zaten bizde ithal ediyor çoğu giyim ürünlerini.

alkolik-rap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Her iki ayakkabıda satılmıştır arkadaşlar. Zaten yazımda orjinal demedım hocam ithal yazdım. Orjinalini zaten bu fiyata bulmanız imkansız eğer bulursanızda kaçırmadan 10-20 tane kesınlıkle alın derim. Resimler internetten aldım farklı kişilere ait fotolar ama iki urun arasında da fark yok sadece çeken kişinin çekimi ile ilgili değişiklikler var ışık,çekim açısı vs farklar. Türkiyenin bir çok yerinde orjinal ürün zor bulunmakta zaten adidas,nike gibi ama bize orjinal diye satılmakta ürünler satılan bir çok urunler 2.ci kalite ürünler. herkes sevınıyor orjinal diye ama işin gerçegını bır bilseler asla almazlar kolay kolay o kadar para verip.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
Her iki ayakkabıda satılmıştır arkadaşlar. Zaten yazımda orjinal demedım hocam ithal yazdım. Orjinalini zaten bu fiyata bulmanız imkansız eğer bulursanızda kaçırmadan 10-20 tane kesınlıkle alın derim. Resimler internetten aldım farklı kişilere ait fotolar ama iki urun arasında da fark yok sadece çeken kişinin çekimi ile ilgili değişiklikler var ışık,çekim açısı vs farklar. Türkiyenin bir çok yerinde orjinal ürün zor bulunmakta zaten adidas,nike gibi ama bize orjinal diye satılmakta ürünler satılan bir çok urunler 2.ci kalite ürünler. herkes sevınıyor orjinal diye ama işin gerçegını bır bilseler asla almazlar kolay kolay o kadar para verip.

Hadi boşversene sen kendimi bildim bileli çakma ürün almadım ve bunları bulurkende hiç zorlanmadım. Sen dağ başında yaşıyorsun sanırım orjinal ürün bulamıyorsan. Şehirlerde gezersen bir çok yerde bulursun.

alkolik-rap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
senın benım yazdıgım yazı ile ilgili bir problemin mı varda boyle yorum yazıyorsun anlamadım.sen hangi dagda oturuyorsun da bunları bana soyluyorsun ilk önce konuşmasını öğren ondan sonra kimmiş dagda öyle konuş Kaçtane gümrükçü tanıyorsun yada kaç tane bu işi yapan kontrol eden kişiler ile konuştun da bana çok bılmışlık yapıyorsun sen git önce sen yedıgın kazıkları çıkart ondan sonra bana bugune kadar çakma urun almadım de. bu arada daha fazla uzatma konuyu kapandı satıldı urunler

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5