Lanet kooooos!!! itrader'da hata mesajlari cikiyor

T
themaniac
Misafir
Bu islerle Lanet ilgileniyor dikkatini ceksin diye adini yazdim.

butun uyelerin itrader sayfasina girince sayfanin ustunde sunlar yaziyor:

Kod:
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/iyinet/public_html/forum/includes/init.php on line 55

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/iyinet/public_html/forum/includes/init.php on line 107

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/iyinet/public_html/forum/includes/init.php on line 111

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/iyinet/public_html/forum/includes/init.php on line 119

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/iyinet/public_html/forum/includes/init.php on line 130

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/iyinet/public_html/forum/includes/init.php on line 134

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/iyinet/public_html/forum/includes/init.php on line 142

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/iyinet/public_html/forum/includes/init.php on line 211

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/iyinet/public_html/forum/includes/init.php on line 389

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/iyinet/public_html/forum/includes/class_core.php on line 2552

T
themaniac
Misafir
kodlar bazi satirlarda hata veriyor. Lanet halleder simdi. bir online olsunda. ben dunde gordum ama farkederler diye konu acmadim. simdi baktim halen duruyor. bildireyim dedim

1
Onaylı Üye
Üye
PHP serverımızla alakalı bir durum ve hata, kısa zamanda gerekli iyileştirmeler yapılacaktır.

Onaylı Üye
Üye
ben calvin admine yazmıştım bunu, sistemi yavaşlatmıyor, problem yok şuan için, düşünsenize anasayfada çıkıyor bu hata:S dünya yaşanmaz hale gelirdi

T
themaniac
Misafir
anasayfada çıksın sorun yok hocam. ben anasayfaya kırk yılda bi bakıom artık. yeni mesajlar kısmında takılıom. yeni mesajlarda çıkmasında :D

0
Onaylı Üye
Üye
o nasıl bir başlıktır öyle, anasayfa demişken bi index atılsa hiçte fena olmaz

Geri