İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Lanet kooooos!!! itrader'da hata mesajlari cikiyor

T

themaniac

Misafir
Bu islerle Lanet ilgileniyor dikkatini ceksin diye adini yazdim.

butun uyelerin itrader sayfasina girince sayfanin ustunde sunlar yaziyor:

Kod:
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/iyinet/public_html/forum/includes/init.php on line 55

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/iyinet/public_html/forum/includes/init.php on line 107

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/iyinet/public_html/forum/includes/init.php on line 111

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/iyinet/public_html/forum/includes/init.php on line 119

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/iyinet/public_html/forum/includes/init.php on line 130

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/iyinet/public_html/forum/includes/init.php on line 134

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/iyinet/public_html/forum/includes/init.php on line 142

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/iyinet/public_html/forum/includes/init.php on line 211

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/iyinet/public_html/forum/includes/init.php on line 389

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/iyinet/public_html/forum/includes/class_core.php on line 2552

T

themaniac

Misafir
kodlar bazi satirlarda hata veriyor. Lanet halleder simdi. bir online olsunda. ben dunde gordum ama farkederler diye konu acmadim. simdi baktim halen duruyor. bildireyim dedim

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
ben calvin admine yazmıştım bunu, sistemi yavaşlatmıyor, problem yok şuan için, düşünsenize anasayfada çıkıyor bu hata:S dünya yaşanmaz hale gelirdi

T

themaniac

Misafir
anasayfada çıksın sorun yok hocam. ben anasayfaya kırk yılda bi bakıom artık. yeni mesajlar kısmında takılıom. yeni mesajlarda çıkmasında :D

Antika

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
o nasıl bir başlıktır öyle, anasayfa demişken bi index atılsa hiçte fena olmaz

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.