İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Laptop aldım fiyat ve performans nasıl ?

Gur.Kem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Süper almışsın . 1.5 sene önce , 80 gb hd , 1gb ram , çift çekirdek 1.8 ghz , 2.550 ytl vrdim :'(

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
2-3 gündür kullanıyorum gayet güzel maşallah hızı falan umarım ilerde sorun çıkarmaz. .:)

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Süper almışsın . 1.5 sene önce , 80 gb hd , 1gb ram , çift çekirdek 1.8 ghz , 2.550 ytl vrdim :'(

1.5 sene sonra da YellowMoon, bir başkasının açtığı laptop aldım konusuna aynen sizin yazdığınız gibi yazar.

Bu arada YellowMoon hayırlı olsun arkadaşım...

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
1.5 sene sonra da YellowMoon, bir başkasının açtığı laptop aldım konusuna aynen sizin yazdığınız gibi yazar.

Bu arada YellowMoon hayırlı olsun arkadaşım...

ya elbetteki ister istemez 1-2 sene sonra yeni modeller çıkınca biz,im ki eskiyecek o nedenle aynı şeyi söyliyebilirim :)

bu arada teşekkürler.

Inferno

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Hayırlı uğurlu olsun. Fiyat ve performans uyumu gayet güzel. Ucuz denilebilecek bir laptop. Aynı özellikli fujitsu siemens 4gb ramli vatan bilgisayarda 1700 ytl civarındaydı. Bir günlük kampanyayla sattılar.

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Son zamanlarda TR bazlı notebook araştırmam olmamasına rağmen özellikler ile fiyat orantısı abartı durmuyor. Casper markasının korkutması normaldir çünkü sadece markası casper olan bir üründür, almış olduğunuz ürün. Bildiğim kadarıyla casper toplama notebook satışlarına devam ediyor. Kendileri üretmiyor sadece parçaları birleştirip markalaştırıyorlar.

Türkiye'de kendi dizüstüsünü üreten tek firma Vestel dir. Ben beyaz eşya satan bir firmanın bu tür işlere girmesine sıçak bakmıyorum lakin vestel dizüstü bilgisayar alırsanız garantiden ayda bir değişme gibi bir durumunuz olabilir.

Casper almanızın size dezavantajları kalite açısından olabilir zira olaya servis açısından bakarsak sizden şanslısınıda bulmak zordur.

Türkiye lokasyonlu firmalardan notebook alırsanız exper,vestel,beko,casper vs. garanti düzeyinde hiç bir şekilde sorun yaşamazsınız. Ürününüz bir haftada tamir görür arıza vermişse tamir görülmüyor ise yenisini size tahsis ederler.

Şimdi burada dikkat etmeniz gereken tek nokta ; Almış olduğunuz dizüstü arıza yaparsa ise lütfen deneyimli bir yetkili teknik servise veriniz. Bunların içinde deneyimsizleride vardır. Bu konuda şansa ihtiyacınız olacak galiba...

İyi günlerde kullanınız,hayırlı olsun.

saka

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sitesinde bunu buldum 1300 $

Casper NIRVANA 15.4" CPM-T940-4K15
• Intel® Centrino® 2 İşlemci Teknolojisi
- Intel® Core ™ 2 Duo İşlemci T9400
- İşlemci hızı 2.53 GHz, 6MB L2 cache, 1066 MHz FSB
- Intel® PM45 Chipset
- Intel® PRO/Wireless 5100 Kablosuz Ağ Bağlantısı
• Orijinal Microsoft® Windows Vista® Home Premium
• 4 GB DDR2 800 MHz Bellek
• 320 GB SATA Harddisk
• 15.4" WXGA (1280x800) TFT Renkli Ekran
• 1024 MB Geforce 9600GS Turbocache Ekran Kartı (512MB Ayrılmış Bellek)
• 2.0MP Web Camera
• DVD ± RW DUAL
• Bluetooth
• PCI-e Mini Card
• Multi Card reader (MS/MS PRO/MMC/SD)
• 2X USB 2.0 port, 1X eSATA, 1X HDMI
• Li-ION smart battery
• 1 aylık Turkcell 1 GB internet paketi hediye

buda iyimiş
Bu model öncekinden çok çok daha iyi. Centrino 2 platform, daha iyi wireless, daha iyi işlemci, çok daha iyi ekran kartı vs vs

UnPoo

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
aldıktan sonra bizlere hayırlı olsun, güle güle kullan demek düşer kardeşim ;)

tayfun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bence guzel fiyata almıssınız hocam . Casperin serviside hızlı isliyor Güle güle eskitin.:)

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
Bu arada bluetooth ve wireless i açamadım casper kullanan varsa yardımcı olabilirmi ? yazılım mı yüklememiz gerekiyor ?

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
eğer aldıgında sistem yüklüyse yazılımıda yüklemişlerdir. fakat aksi durumda tabiki yazılımını yüklemen gerekcek ;)
ancak belkide önünde ya da klavyenin üst kısmında düğmeside olabilir. Oradan açman gerekecektir. Bak sağına oluna vardır illaki.

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
eğer aldıgında sistem yüklüyse yazılımıda yüklemişlerdir. fakat aksi durumda tabiki yazılımını yüklemen gerekcek ;)
ancak belkide önünde ya da klavyenin üst kısmında düğmeside olabilir. Oradan açman gerekecektir. Bak sağına oluna vardır illaki.

Baktım tuşlara 4 tane tuş var

açma kapama
internete girme
maillere bakma
Fan aç kapa

başka düğme yok. anlamadım birşey soracağım bugün.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
alala tuhaf...
benim tam ön tarafta var (üst değil ama ön) ordan ufak bi düğme ile kapayıp açıyorum kablosuz bağlantılarıım...servie sormak daha mantıklı sanırım

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
Akşama gidince ağ balantılarının içine bakıcam kablosuz bağlantılar muhtemelen ordadır ama bluetooth nerde bulamadım :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.