Lider Adana ve Adıyaman Gülaras filolarını Mercedes-Benz ve Setra'dan seçti

deltafx

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Kasım 2013
Mesajlar
1,713
Reaction score
0
Lider Adana ve Adıyaman Gülaras filolarını Mercedes-Benz ve Setra araçlar ile güçlendirdi
• Lider Adana ve Adıyaman Gülaras filolarına 12 adet Mercedes-Benz Travego 15 SHD ve 4 adet Setra Top Class 517 HDH daha ekledi.
• Bu teslimat ile araç parkındaki Mercedes-Benz marka otobüs sayısı 34, Setra marka otobüs sayısı ise 4 adede çıktı.
Şehirlerarası yolcu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Lider Adana ve Adıyaman Gülaras, yeniden Mercedes-Benz ve ilk kez Setra’yı tercih ederek Mercedes-Benz Türk Bayii Mengerler Ticaret Türk Akdeniz Motorlu aracılığıyla 12 adet Travego 15 SHD ve 4 adet Setra TopClass S 517 HDH otobüsten oluşan yeni filosunu törenle teslim aldı. Bu teslimat ile birlikte Yeni Adana, Lider Adana ve Adıyaman Gülaras filolarındaki toplam Mercedes-Benz marka otobüs sayısı 34 ve Setra marka otobüs sayısı 4 adede çıktı.
Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen teslimat törenine Lider Adana Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çetin, Mercedes-Benz Türk A.Ş. Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Burak Tarım, Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Mercedes-Benz Finansman Türk Satış ve Pazarlama Direktörü Gökmen Önbulak, BusStore Satış Yönetmeni Burak Türkel, Mengerler Akdeniz Motorlu Genel Müdürü Süleyman Emen ve Otobüs Satış Danışmanı Ekrem Keleşoğlu katıldılar.
Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Burak Tarım tören sırasında yaptığı konuşmada, “Bu seneye veda ederken gerçekleştirdiğimiz bu teslimatı örnek olarak göstermek ve birkaç hususa dikkat çekmek istiyorum. Erdal Çetin bu sektörde son zamanlarda istikrarlı büyüme gösterdi. Bu sektörde planlı olmak çok önemli. Bunun ötesinde, cesur kararlar alabilmek marka değeri için de önemli. Lider Adana ve Adıyaman Gülaras 4 adet Setra TopClass Euro 6‘yı alarak önemli bir hamle yapıyor. Erdal bey’i bu cesur ve öncü kararından dolayı kutluyorum. Bu yatırım tercihlerinin kısa zamanda ekonomik anlamda büyük katkısını göreceklerine inanıyorum. Bu işbirliği bizim için de çok özel, çünkü bu satış ile birlikte Türkiye şehirlerarası filoların içinde ilk kez Setra TopClass yer alıyor” dedi. Tarım, “Bildiğiniz gibi iş ortaklarımıza toplu çözümler üretmek bizim bir ayrıcalığımız. Bu satışta da BusStore ve Mercedes-Benz Finansman Türk’ün önemli katkıları var. Mengerler de bayimiz olarak önemli katkı sağladı ve emek sarf etti. İşbirliğimizin artarak devam edeceğine inanıyor, bu yeni yatırım ve satışın kendileri için hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde görüşlerini dile getirdi.
Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu ise “Setra TopClass Adıyaman Gülaras’a çok yakıştı. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.
Mengerler Akdeniz Motorlu Genel Müdürü Süleyman Emen “Öncelikle Yeni Adana, Lider Adana ve Adıyaman Gülaras Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çetin’i yapmış olduğu yatırımdan dolayı kutluyorum. Bu yatırımı sadece ticari olarak görmemek gerekiyor, aynı zamanda Adana halkı için bir hediye. Adana Türkiye’nin 5. büyük şehri ve halkı en iyisine layık. Araçların Lider Adana ve Adıyaman Gülaras’a yeni yılda bol kazanç getirmesini ve hayırlı olmasını dilerim.” dedi.
Lider Adana Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Çetin ise “Öncelikle, Burak Tarım, Burak Batumlu ve Süleyman Emen’e emeklerinden ve değerli katkılarından dolayı çok teşekkür ederim. Setra TopClass otobüslerinin firmaya katacağı değerin mutluluğunu ve sevincini yaşıyorum. Önümüzdeki yıllarda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz sonuna kadar işimizi yaparak, bu sektörde var olup, yolumuza ve yatırımlarımıza devam edeceğiz. ” şeklinde konuştu.
Mercedes-Benz Travego
Şehirlerarası otobüs pazarının 46 yıldır aralıksız lideri olan Mercedes-Benz Türk'un İstanbul’da bulunan Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda ürettiği, teknoloji ve kalitede öncü Mercedes-Benz otobüslerin amiral gemisi olan Travego, kullanıcısına en üst seviyede güvenlik, konfor, ergonomi, güç ve performans sunarak ekonomi ve yüksek kazanç için gerekli tüm şartları yerine getiriyor. Geniş kapsamlı aktif ve pasif güvenlik donanımına sahip olan Travego, yüksek 2.el değeriyle de sahiplerinin kazancını arttırıyor.
Setra TopClass S 517 HDH
Setra’nın ComfortClass ailesinin yeni nesli 500 serisinin 14m ve 3 akslı versiyonu olan S 517 HDH; Euro 6 motoru, aerodinamik tasarımı ve güçlendirilmiş karoserisiyle yarının özelliklerini bugünden bünyesinde barındırıyor. Aracın yenilenen aerodinamik tasarımı, yüksek hızda otomatik olarak alçalan karoseri ve daha pek çok yenilik aracın yakıt tüketimini optimize ediyor.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst