Lienscash ile İnternet'ten Para Kazanma ( Ödeme Kanıtlı )

0
Onaylı Üye
Üye
Not : Dün ( 07.09.2013 ) tarihinde siteden yapılan duyuru ile ( Payments will be sent to the end of the month ) ödemelerin ay sonunda yapılacağı yazdı

0
Onaylı Üye
Üye
yaklaşık 2 saattir açık program 45 tıklama almışım :S ve kazanç 0.01486€ çok mu az bana mı öyle geliyor :D

0
Onaylı Üye
Üye
0.000500 € tık başı :( birde program çok az tıklıyor 15€ yu bulmak neredeyse imkansız oldu

0
Onaylı Üye
Üye
Refinden üye oldum, bakalım deneyelim. Nasıl bir sonuç alacağız.

0
Onaylı Üye
Üye
Refinden üye oldum, bakalım deneyelim. Nasıl bir sonuç alacağız.

üye olduğunuz için teşekkür ederim bir kaç gün öncesine kadar sayımlar kötüydü Türkiye'nin oranını 0.05 e düşürmüşlerdi ama bugün diğer günlere göre çok iyi sayıyor yine eskisi gibi günde 1-2 euroyu bulur kazanç

Sayımlar çok düşdüğü söyleniyor.

evet öyle maalesef Türkiye'nin oranını düşürdüler ama bugün iyi sayıyor inş. eskisi gibi olur

0
Onaylı Üye
Üye
çok az sayıyo gösterim 500 lerde para 0.14 nasıl iş ?

0
Onaylı Üye
Üye
lienscash da virüsli sitelere yönlendirme yapıyor arkadaşlar. para kazanıyım derken bilgisayarınızdan olmayın derim.

0
Onaylı Üye
Üye
lienscash da virüsli sitelere yönlendirme yapıyor arkadaşlar. para kazanıyım derken bilgisayarınızdan olmayın derim.

site virüslü sitelere yönlendirme yapmıyor program arada virüslü siteleri ziyaret ediyor o yüzden virüs bulaşıyor. Antivirüs programı kullanarak bu sorunu kolaylıkla halledersiniz

0
Onaylı Üye
Üye
ekledigim linkler sürekli resimdeki gibi oluyorlar neden ?
MdnBAdL.png

Geri