İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Liked Win Hilesi | Otomatik Sayfa Beğenme | Facebook Sayfanıza hayran çekin

trfullindir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,
Hayırlı akşamlar dilerim öncelikle.
Liked Win sitesini bilmeyenler için öncelikle küçük bir paragraf hazırlayalım.
Şimdi arkadaşlar, Liked Win facebook da uygulama olarak hazırlanıp para da kazanabilir facebook sayfanıza hayranda çekebileceğiniz bir uygulamadır. Bu uygulama sayfa beğendikçe kredi kazanarak, o kredileri kullanabileceğiniz faydalı bir uygulamadır.Bu uygulamanın hilesi türedi ve bende sizlere bunu paylaşıcam. Otomatik sayfa beğenip, kredi yükseltebilirsiniz.

Şimdi sizlerden istediğim, Liked Win'e yeni üye olacaksanız, lütfen referansımdan üye olmanızdır. Şimdiden herkese başarılar ve bol kazançlar diliyorum. Yeni sürümü vardır programın fakat ben yeni sürümde sorunlar yaşadım, sizlere kendi kullandığım sürümü yollicam sorun olursa güncelleyebilirsiniz.

İyi akşamlar dilerim arkadaşlar.

refsiz link: likedwin.com

Şimdi kaydol ve kazanmaya başla. ( ref linki )

Otomatik sayfa beğenme. Şimdi indir ve kazanmaya başla.

cagri169

0
İyinet Üyesi
Reaction score
19
program bi işe yaramıyor,liked win artık doğrulama kodu istiyor.

Siz öyle sanın :) Programın bu sabah yeni sürümü çıktı ve doğrulama kodlarını çözüyor. Bu sabahki güncellemeden sonra ayrıca şu ana kadar 2 güncelleme daha çıktı. Son sürüm olan 1.93 yaklaşık 30 dk önce çıktı.

mardosandos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hocam bende böle birşey çıkıyor.:

Unable To Find Version Of The Runtime To Run This Application

Ne yapacam ? :((

Guyo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben burda bir hile göremedim senin refransın üzerinden üye olunca sana 2000 kredi geliyor sadece burda çıkarı olan sensin ben bişi anlamadım

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5