Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Liked Win Öldü

by_cezali

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
13
Arkadaşlar öncelikle bu yazım sadece liked win denen uygulamadan para kazanmaya çalışanlara biliyorsunuz piyasaya süper hızlı bir şekilde giriş yapan Liked Win facebook sayfa kasma uygulaması şuan can çekişiyor.Adamlar kendi etti kendi buldu ama sadece insanları enayi yerine koymaları canımı sıktı ve buraya yazıyorum.Öncelikle bir hesaptan 10 tl ödeme yapınca listeden adınız kalkıyor istersen o hesaptan 20 tl daha yap ödeme yapılmıyor.İkinci sayfalar kapanıyor veya birleştiriliyor beğen iptal yapmamana rağmen dünyalarca kredin beğen iptal deyip uçup gidiyor.Üçüncüsü ise bugün farkettim sitede limiti 30 tl yapmışlar 30 tl olmadan ödeme yapmıyorlar zate 5000 beğeni hakkın var facebookta 5000 x 10 = 50000 yani 25 tl ve her beğendiğin sayfa 10 puanlık olursa yani 30 tl yi imkansız yapamazsın anca alt üyelerle yapabilirsin oda çok zor bir durum çünkü beğen iptal deyip bir sürü kredin gidecek. (ayrıca 30 tl limit yapıp önceden haber verilmemeside yadırganacak bir durum bana göre üyeler bilgilendirilmeliydi.) size anlatmaya çalıştığım boşuna vakit kaybetmeyin adamlar sadece ve sadece kendilerini düşünüyor adamlar kendi kendilerini yok etti zaten üye sayısındanda belli ilk açıldığında 3000-4000 arası online üyesi vardı şuan 250den yukarı göremiyorum.

NOT=Arkadaşlar kızmayın sadece insanların aptal yerine konması zoruma gitti o yüzden açtım bu konuyu.

Cewo

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
49
gayette haklı bir yazı teşekkürler

mustix68

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
34
NOT=Arkadaşlar kızmayın sadece insanların aptal yerine konması zoruma gitti o yüzden açtım bu konuyu.

Kızılacak ne varki hocam:) gayet hos güzel acıklamısınız.. kimse salak yerine konulmak istemez belki 1-2 kisiye faydanız olurda ugrasmazlar..

drcag

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
14
Benim 38 alt üyem var eskiden hemen 500 kredi kazanırdı. Şimdi kimse girmiyor herhalde hiç kredim artmıyor. Ya da onada bişey yaptılar

Bizde kendi facebook beğen sistemimize kurduk
http://like.e-cevrem.com

KIRMIZI

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
15
Yanlış anlamayında bunlarla uğraşacağınız kadar bir iş bulup çalışsanız ? :)

cihatnet

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
44
Kızılacak ne varki hocam:) gayet hos güzel acıklamısınız.. kimse salak yerine konulmak istemez belki 1-2 kisiye faydanız olurda ugrasmazlar..

oldu bile hocam.. bende daha 3-4 Tl yapmışken arkadaş sağolsun uyardıda artık uğraşmam..

Guyo

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
48
bir iş bulun çalışın bizim aklımıza gelmemişti :):):