İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Link alımı?

mythrill

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Akadaslar kafama bişeyler takıldı.

Şimdi x kategorisinde sitem var.

Bu siteye link alırken x kategorisindeki pr'li sitelerden mi yoksa x aramasında ilk sayfalarda çıkan sitelerden mı link almak gerekir?

ErdeM

0
Onaylı Üye
Reaction score
32
Ben ilk sayfalarda çıkan siteleri tercih ediyorum

T

trgy

Misafir
ilk sayfalarda olanlardan alsan daha çok faydasını görebilirsin. ama ilk sayfada olup baya bi orada kalmış bir site olması gerek bu bahsettiğim site.

Yani x kelimesinde bir site var 2 aydır 1. sayfada ve o yerini hiç kaybetmiyorsa o site daha iyidir.

mythrill

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben bu site sahiplerine nasıl ulasicam?
Mesela diyelim ilk sayfaya çıkmak için ilk sufadakinkac siteden link almam gerekir?

T

trgy

Misafir
Ben bu site sahiplerine nasıl ulasicam?
Mesela diyelim ilk sayfaya çıkmak için ilk sufadakinkac siteden link almam gerekir?

sufadakinkac şu kelimeden birşey anlamadım ama cevaplıyayım yine de. :)

öyle bir şart yok yani 5 link alırsam daha iyi olur gibi bir kaide yok. Siteniz eski bir site ise 2-3 link ilk sayfadaki sitelerden almanız iyi olacaktır fakat yeni ise link almayın önce içeriğinizi oluşturun sağlam bir şekilde ve zamanın geçmesini bekleyin, daha sonra ise linkinizi alın.

site sahiplerine ise iletişim bölümleri vardır orada ulaşabilirsiniz ya da who.is adresinden domain adresini yazarak iletişim bilgilerini bulabilirsiniz.

ErdeM

0
Onaylı Üye
Reaction score
32
Bu sizin içeriğinize göre değişir aslında bi absürt önemli kelimede ilk 5 sayfa önemlidir mesela bi belirli kitleye hitap eden sitede sadece ilk sayfa önemlidir

mythrill

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İcerigi oluşturup ilk sayfadaki tum sitelerden link alsam nasıl olur?

OnuR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Kelimeniz eğer anlamsız bir kelimeyse, pek güncel olmayan bir kelimeyse link almanıza gerek yok zaten. İçeriğinizle de 1. sayfaya girebilirsiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.