İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

link değişimi grubu

enginsev

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
link değişimi grubu
diğer forumlarda olduğu gibi o bölümü kullanmak isteyenler özel bir gruba üye olsalarda bizde spaw lardan kurtulsak ?

Kısaca Link Değişimi Bölümündeki mesajları görmek istemiyorum ..

enginsev

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
işte benim sözünü ettiğim yer :) orda atılan mesajları görmek istemiyorum en azından şimdilik diğer forumlarda uygulanan sistem burdada uygulanamaz mı ?

Kaiser_Dealxa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
güzel olurdu arama dışı bırakılsaydı, eğer iyinet arama dışı bırakmak isterse;

Navbar üzerindeki NewPosts (yeni iletiler) menüsünden istiğiniz forumun aranmaması (arama sonuçlarında indexlenmmesi) için aşağıdaki yöntemlerden birini uygulayabilrsiniz

1- Navbarda aşağıdaki kodu bulun

PHP:
<td class="vbmenu_control"><a href="search.php?$session[sessionurl]do=getnew" accesskey="2">$vbphrase[new_posts_nav]</a></td>

Aşağıdaki kod ile değişitirin (burdaki 1,2 rakamı forumid dir)

PHP:
<td class="vbmenu_control"><a href="search.php?$session[sessionurl]do=getnew&exclude=1,2" accesskey="2">$vbphrase[new_posts_nav]</a></td>

2- Aşağıdaki yolu takip ederek yeni bir plug-in ekleyin
AdminCP > Plugins & Products > Add New Plugin

Product: vBulletin
Hook Location: search_getnew_start
Title: "Harici Forum"
Plugin PHP Code:
Kod:
[$vbulletin->GPC['exclude'] .= 'X,Y,Z';

(Buradaki X,Y,Z forumid dir)

enginsev

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
bende sorun var sanırım .

demek istediğim şuydu

1 üye grubu açılıcak "link değişimciler"
2 google-pr-link-degisimi kategorisi o üye grubu dışındakilere kapatılıcak
3 yeni mesajlar a tıkladığımızda ilgilenmediğimiz için o mesajları görmediğimiz için aradığımız yada takip etmek istediğimiz mesajları daha rahat takip ederdik.

bu mümkünmü diye soruyordum. Yönetim yapmayı düşünmiyebilir. Sadece bir öneri niteliğinde fikir beyan etmek istedim ama yanlış anlaşıldım sanırım.

tRn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Evet yaw gece paso linkciler işgal ediyor paso link değişimi konuları okuyoruz :p

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bencede degismesi gerekiyor gelen giden link degismi var yaziyor hemde abuk sabuk sitelere mesajlar full takip edilmesi zor buna acilen bir care bulmasi gerekir...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.