İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Link değişimi kategorisine Moderator alinacaktir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
Merhaba arkadaslar,

Link degisimi yapilan bölüme yeni moderator alinacaktir, ilgilenenler bu konuya "katilmak istediklerini" belirtebilirler.

Denetlenmesini istediğimiz asıl hususlar asagidaki gibidir;

1- absürt/marez link degisimi yapanlarin,
2- Link ekledigini soyleyip eklemeyen veya ekledikten kisa bir sure sonra kaldirarak forum uyelerine zarar verenlerin
3- Sitesinde zararli kodlar var oldugu halde link degisimi yapanlarin

Uyarilmasi, mesajlarinin silinmesi veya forum gelen yonetimine bildirilmesi gibidir

@iyinet bilgisi dahilindedir.

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
konu aktiftir.. sadece başvuruları alalım lütfen..

X

Xman

Misafir
Benim mevcut bir başvurum vardı iyinete, bu kategoride değerlendirebilir ;)

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
her kes attı tuttu :) işe gelince kimseden tık yok ( wpturkiye hariç mesajı okuyuncada bir kaç kişi daha yazar sanırım) forumun en aktif bölümü olduğundan bencede ilk modların bu bölüme alınması güzel olur ve sitenin link değişim bölümününde kalitesi yükselmiş olur bu da iyinete çok çok + puan kazandırır diğer forumlara göre fakat bu konuları kontrol etmek için baya bir mod arkadaş lazım olacak gibi geliyor bana eğer yeterli seviyeye ulaşamazsanız bende seve seve yardımcı olurum elimden geldiğince.

Benim mevcut bir başvurum vardı iyinete, bu kategoride değerlendirebilir ;)
hocam senin hakkında yalnış bir izlenime kapılmışın sanırım özür dilerim :) işi görünce kimseden ses çıkmıyor.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Diğer arkadaşlar ile birlikte üstesinden gelebileceğimizi düşünüyorum, tabi eğer uygun görülürsem...

Eğer başka detay varsa bilgi almak isterim.

Birde olumsuz dahi olsa, seçilmediniz gibi bilgide verilirse memnun olurum...

Berk Uçar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
Arkadaşlar elimden geldiğince destek verebilirim. Şimdi dersneiz sne bu forumda yenisin. Zone Kullanıcı adım: SanalDünya R10 Kullanıcı adım hayaletimsi. Ancak bu görevi mutlulukla yerine getirebilirim

X

Xman

Misafir
her kes attı tuttu :) işe gelince kimseden tık yok ( wpturkiye hariç mesajı okuyuncada bir kaç kişi daha yazar sanırım) forumun en aktif bölümü olduğundan bencede ilk modların bu bölüme alınması güzel olur ve sitenin link değişim bölümününde kalitesi yükselmiş olur bu da iyinete çok çok + puan kazandırır diğer forumlara göre fakat bu konuları kontrol etmek için baya bir mod arkadaş lazım olacak gibi geliyor bana eğer yeterli seviyeye ulaşamazsanız bende seve seve yardımcı olurum elimden geldiğince.

hocam senin hakkında yalnış bir izlenime kapılmışın sanırım özür dilerim :) işi görünce kimseden ses çıkmıyor.

Saolasın özcan benimde hatalı sözlerim olduysa affola ;)

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar bu bölüme yazan herkese olumlu/olumsuz dönüş yapılacaktır.Yakında değişecek olan yönetici sistemi ile bu bölüme seçilecek arkadaş moderatör ünvanına sahip olup,diğer moderatör arkadaşlarla birlikte gizli bir bölüm de göreceklerdir.

Bu bölüme almak istediğimiz aday(lar)ın tüm konuları özenle takip etmesi,gereksiz üye ve konulara anından müdahale etmesi beklenmektedir.

Forumun en aktif bölümlerinden birinde görev alarak,sizleri de aramızda görmek isteriz.Değerlendirme aşamasında aday(lar)ın online olma süreleri,üyelik tarihleri,mesaj sayıları,rep ve tecrübe puanları baz alınacaktır.

ceycey45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende uygun görülürse bu görevi seve seve yapabilirim.
online kalma süremin bu iş için gayet uygun olduğunu düşünüyorum

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ooo öyle destek mestek durumları da mı var :)

ceycey45'e kefilim ozaman, arkadaşın göreve getirilmesini talep ediyorum.

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Ben de olabilirim, iyinete katkımız olsun ;)

Gur.Kem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Faydalı olabileceğimi düşünüyorum , aday olarak eklerseniz sevinirim .

Saygılar .

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar özellikle (iyinette) online olduğunuz süreyi belirtirseniz seviniriz.

Berk Uçar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
ilk sayfada talebi yazmştım. online olduğum süre ortalama 2 - 3 saattir. Ancak eğerolursam günde 5 saate kadar online kalabilirim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.