İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Link değişimi kategorisine Moderator alinacaktir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seslidostlukcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Link degişim bölümüne yapılması gereken bir çalışmaydı pek ilgilenildigini düşünmüyorum bölümle umarım yeni gelecek arkadaşlar kendi menfaatleri adına degilde sitenin menfaatleri adına çalışır ve hepimizde bu çalışmadan faydalanmış oluruz.

Görev verilip verilmemesi mühim degil ancak herhangi bir konuda destek gerekirse bende burdayım sonuçta burası hepimizin kullandıgı ve işimize yarayan bir paylaşım platformu tabiki hep birlikte destekliycez saygılarımla...

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Google PR Link Değişimi kategori moderatörlüğü için başvuru süresi tamamlanmıştır . Başvuru sürecinin ardından değerlendirmeye aldığımız başvurulardan sadece iki arkadaşımıza olumlu yanıt verebiliyoruz.

Google PR Link Değişimi bölümü için seçilen kategori moderatörlerimiz ; yagmayok , Ozcan

Arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Diğer katılımcı arkadaşlara göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Ozcan ve yagmayok'a basarilar dilerim. Yeni gorevleriniz hayirli olsun hem size, hem foruma ;)

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
hayırlısı olsun

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Bu göreve beni uygun gören arkadaşlara ve tebrik eden arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.

Umarım forumumuz için özcan ile birlikte faydalı olmayı başarırız.

X

Xman

Misafir
iki isimde çok isabetli seçimler olmuş, görevlerini layıkı ie yapacaklarına adım gibi eminim, hayırlı uğurlı olsun ;)

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Hayırlı olsun, başarılar dilerim. Artık uğraşacak bir işiniz daha var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.