İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Link kaldırılması talebi 2. kez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muratti

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Temmuz 2009
Mesajlar
14
Reaction score
0
Bu nasıl bir düşüncedir anlamıyorum, İyinet.com hakkında diğer forumlarda söylentiler duyuyordum da bu kadarınıda beklemezdim. Diğer başlıkta kaldırılmasını istediğim konu içeriğinden bir diğer büyük webmaster formunda vardı, kaldırılmasını istedim ve kaldırıldı. Çünkü olması gereken bu 2007 de açılmış bir konu.

Böyle bir saçmalık olamaz adı geçen domainin eski sahibi 2007 yılında böyle bir şey yaptı diye ömür boyu o domaini kullanmayalım varmı böyle bir şey ?

Sizden kibarca http://forum.iyinet.com/teknik-sikayet/45130-kredi-karti-dolandiciliginda-son-nokta.html şu linkin kaldırılmasını rica ettim. Bu konunun kesinlikle benimle bir ilgisi yok.

Eğer bu link kaldırılmızsa bu konuyu benimle bir ilgisi bulunmadığından, belgesiz, delilsiz sitenizde barındırdığınız için TİB'e başvurucam.

İyi çalışmalar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Üst