İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

link kısaltma servisleriyle ilgili

byblue01

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
iyi günler mesela bir forumda paylaşım yaptık paylaşımımızın linki normal sonra bu linki link kısaltma sitesinde kısalttık diyelim paylaştığımız konumuzdaki link otomatik kısalır mı acaba

tolgahanuzun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
lincut'da bir sicriot var bunu siteye ekliyorsun ve istediğin türkdeki sitelerin linklerini kısaltıyr.

byblue01

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
öncelikle teşekkürler nasıl yani benim filehosttaki linkleri diyorum forumda paylaştım diyelim sonra bu linkleri kısalttım peki forumlardaki linklerde kısalırmı tam olarak bunu soruyorum

tolgahanuzun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
<script>
var lincut_id = 16;
var lincut_reklam = 'int';
var domains = ['rapidshare.com', 'hotfile.com', 'turbobit.net', 'uploading.com', 'letitbit.net', 'depositfiles.ru',];
</script>
<script src="http://lincut.net/js/full.js"></script>

bunun gibi bir kod veriyor siz buraya upload siteleririn linklerini editliyorsunuz sadece upload sitelerinini linklerini kısaltıyor

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5