Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Link olayları ve bir kaç soru

seslidostlukcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Üstadlar kafama takılan bir kaç soruvar cevaplarsanız çok sevinicem

1) Bir sesli sohbet sitesini blacklink olarak tarattım 8.500 tane çıktı bu nasıl oluyor ? adam bunu parayla satın alamaz e degişmeye kalksa zannetmiyorum bu kadar link tektek degişsin durum nedir ?

2) Benim sitem daha 4 aylık link degişimi yapıyorum ortalama kaç tane degişmeliyim sandbox muhabbetine balıklama dalmamak için ?

3)Bu link degişimi olaylarında bazen görüyorum Alsatfaya istemiyorum Anasayfa degişimi istiyorum diyorlar o nedir nasıl oluyor özellikle bu konuyu ayrıntılı anlatırmısınız

4) sitemde 40 k link var hitim 10 k bu k muhabbeti nedir

5) Birde Benle aynı katagorideki adam bir blog açıyor bir anda ilk sayfaya fırlıyor 1 2 birşey demedik ama artık bu konu canımı sıkmaya başladı kendi katagorimde 1 sayfada çıkmak istedigim sözcükte ilk sayfada bloglar doldu şikayet edicem böylelerini ama googleye nasıl rapor edicez bilmiyrum

Zaman ayırıp sorularıma cevap veren üstadlara teşekkürlerimi sunuyorum
Saygılarımla.....

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
1- alıntılar vardır. eskidir vb.vb..
2.- yavaş olarak gir kendi pr yakın pr link al bence
3. sadece anasayfadan yani footer felan değil
4. k: 1000 demek
5. şikayet etme çalış seninde olur.

seslidostlukcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sorulamarım cevap verdigin için teşekkürler

3. soruyu anlayamadım inşlalah biri daha detaylı anlatır

5 ssorudaki cevabına gelince onuda ögrenip şikayet edicem herkez emegiyle bir yere gelsin bune abicim ben burda link satın alayıım içerik ekliyim ugraşıp durıyım adam zırt pırt 10 tane blog açsın önüme geçsin öyle şey olurmu yaa
nasıl rapor edecegimizi bilen varsa yazarsa sevinirim

yani 3. ve 5. sorularda takıldım