İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satış Link Satış

ejder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Link satılacak site : *** Özel Mesaj ile isteyiniz ***
yaşı : 6
PageRank değeri ( Check link ile beraber ) : 5
Site içeriğinin dili : Türkçe
Satışa çıkarılan link sayısı : 10
Dışarıya çıkan link sayısı : 8 (4 reklam, 4 link)
Dmoz ve Diğer dizin kayıt bilgileri : -
Alexa Sırası : 43,862
Aylık-Yıllık istenen ücret : 100TL, 2 aylık 180TL, 3 aylık 240TL

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
keşke açık yazmasaydınız kötülüğünüzü isteyenler google link satış bildirisi yapabilir.

ejder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
keşke açık yazmasaydınız kötülüğünüzü isteyenler google link satış bildirisi yapabilir.
Teşekkür ederim, Siteden text reklam satıyoruz, bir şey vaad etmiyoruz. PR'ı etkilemek için satış yapmak yasak. Bizim amacımız yazı biçiminde reklam satmak. Google'ın buna ceza vereceğine inanmıyorum. Sitemizi incelerseniz bu tarz bir SPAM'a da raslayamazsınız.

fiyatta bir indirim olursa PM alayım hocam
Fiyatlar ve indirimle zaten listede var :) 3 aylık alırsanız %20 indirim oluyor

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
1 aylık'da indirim var mı ? hocam yani 100tl ama demek güveniyorsunuz link alındığında hedef kelimede siteyi ilk yerlere getireceğini :)

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bi ara bi haberler sitesi yapmıştı bunu çok ciddi bir geliri olduğunu biliyorum.Bir kodlama yapıp kredi kartına falan bağlarsanız tüm sayfalarda sayfanın altında gerçekten güzel kazanç olacaktır.

ejder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
1 aylık'da indirim var mı ? hocam yani 100tl ama demek güveniyorsunuz link alındığında hedef kelimede siteyi ilk yerlere getireceğini :)
İndirimli fiyatlar, kaliteli bir sitede yer alınacak sonuçta :)

bi ara bi haberler sitesi yapmıştı bunu çok ciddi bir geliri olduğunu biliyorum.Bir kodlama yapıp kredi kartına falan bağlarsanız tüm sayfalarda sayfanın altında gerçekten güzel kazanç olacaktır.
Kredi Kartı değilde Mobil Ödeme planlıyoruz yakında :)

ejder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Arka arkaya mesaj atmış olacağım ama şu anda 2 text reklam satışı yapıldı, 8 adet kaldı. gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkürler.

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Sonrası için bir önerin var mı ejder? Örneğin ben iki ay sonrası için düşünüyorum?

ejder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Gelen yoğun talepler ismin kaldırılması üzerindeydi, moderatörlerden başlığın sadece link satış olarak değiştirilmesini rica ediyorum. İyi niyetle fikirlerini söyleyen herkese teşekkürler.

ejder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Özelden bir arkadaşımız 2 link için indirim sordu. Aynı fiyat listesini birden fazla link içinde uygulayabiliriz. Böylece diğer reklam verenlerinde hakkını yememiş oluruz. Şu anda link alan arkadaşlar yeni linklerini de ilaveyi ödeyerek aynı şartlarda alabilirler.

2 Link / ay = 180TL (%10 indirim)
2 Link / 2ay = 324TL (%10 indirim + %10 indirim)
2 Link / 3ay = 432TL (%20 indirim + %10 indirim)

3 Link / ay = 240TL (%20 indirim)
3 Link / 2ay = 432TL (%10 indirim + %20 indirim)
3 Link / 3ay = 576TL (%20 indirim + %20 indirim)

ejder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Özelden gelen iki soruya yanıt vermek istiyorum.

1. İndirim Yapar mısınız?
Malesef, çünkü şu anda bu fiyatlardan 3 link sattık, 2 tanede havale bekliyoruz. Böyle bir indirim (siz öğrenci olsanız bile ;) ) onlara haksızlık olacaktır.

2. Şimdi Reklama Başlasak Ay Sonunda Ödeme Yapsak Olur mu?
Malesef, ödemeleri peşin olarak alıyoruz.

Herkese göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederim

ejder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
2 Adet link satışı daha yapıldı, 5 adet link kaldı. Link almak isteyenler web adresleri ile birlikte taleplerini gönderirlerse sevinirim.

ejder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Link alan arkadaşların dikkatine;
Sitelerimizde bir problemden dolayı yayınlarımız aralıklı olarak 8 gün aksadı. Link satın alan arkadaşların linkleri +10 gün daha duracaktır. Bilgilerinize sunarım iyi çalışmalar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.