İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Link satmışım :)

T

trgy

Misafir
Bugün maillerimi kontrol ettiğimde komik bir olay ile karşılaştım. Link satışı yaptığınız için sizi şikayet ettim diye birisi mail atmış güler misin ağlar mısın karar veremedim.

Bana günde en az 2-3 tane mail geliyor link satışı için. Aylık 500 Tl vereyim diyen mi ararsın 1 yıllık 4 bin peşin vereyim diyen mi.. Satacak olsam parasıyla satarım.

Tekrar yinelememde fayda var. oyunkolu.com dostumun bir sitesidir ve onları sevdiğim için destekliyorum. Eylül ayından sonra ise yönetimimde bulunan kişilerin her ay birinin linkini yayınlayacağım.

Bana gelen mail;

oyunkolu.com adresine oyun kelimesinde yaptığınız link satışı googlea resimli ve yazışma içerikleri atılarak şikayet edildi.adil rekabeti bozacak tüm davranışı sergileyen siteler bildirilmiştir.

Yorum sizin. :)

neoorog

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
Bayaa link satmışsın turgay.

frmtr, oyunkolu, netinternet. :D

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Oyun sitesi var sanırım ...Vahh canımmm acıdım şimdi hit alamıyor galiba abisi :(

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
link sattında parasını naptın ?

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
60
Bugün maillerimi kontrol ettiğimde komik bir olay ile karşılaştım. Link satışı yaptığınız için sizi şikayet ettim diye birisi mail atmış güler misin ağlar mısın karar veremedim.

Bana günde en az 2-3 tane mail geliyor link satışı için. Aylık 500 Tl vereyim diyen mi ararsın 1 yıllık 4 bin peşin vereyim diyen mi.. Satacak olsam parasıyla satarım.

Tekrar yinelememde fayda var. oyunkolu.com dostumun bir sitesidir ve onları sevdiğim için destekliyorum. Eylül ayından sonra ise yönetimimde bulunan kişilerin her ay birinin linkini yayınlayacağım.

Bana gelen mail;

Yorum sizin. :)
bizde dostus trgy bi link te bize gönder :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.