T
trgy
Misafir
Bugün maillerimi kontrol ettiğimde komik bir olay ile karşılaştım. Link satışı yaptığınız için sizi şikayet ettim diye birisi mail atmış güler misin ağlar mısın karar veremedim.
Bana günde en az 2-3 tane mail geliyor link satışı için. Aylık 500 Tl vereyim diyen mi ararsın 1 yıllık 4 bin peşin vereyim diyen mi.. Satacak olsam parasıyla satarım.
Tekrar yinelememde fayda var. oyunkolu.com dostumun bir sitesidir ve onları sevdiğim için destekliyorum. Eylül ayından sonra ise yönetimimde bulunan kişilerin her ay birinin linkini yayınlayacağım.
Bana gelen mail;
Yorum sizin.
Bana günde en az 2-3 tane mail geliyor link satışı için. Aylık 500 Tl vereyim diyen mi ararsın 1 yıllık 4 bin peşin vereyim diyen mi.. Satacak olsam parasıyla satarım.
Tekrar yinelememde fayda var. oyunkolu.com dostumun bir sitesidir ve onları sevdiğim için destekliyorum. Eylül ayından sonra ise yönetimimde bulunan kişilerin her ay birinin linkini yayınlayacağım.
Bana gelen mail;
oyunkolu.com adresine oyun kelimesinde yaptığınız link satışı googlea resimli ve yazışma içerikleri atılarak şikayet edildi.adil rekabeti bozacak tüm davranışı sergileyen siteler bildirilmiştir.
Yorum sizin.