Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
about.com dan siteme arasıra bikaç kişi geliyo ama nasıl geldiklerini bulmadım o sitede linkim varsa eğer çok işime yarayacak onun için merak ediyom(backlinklerde gözükmüyo)
about.com dan siteme arasıra bikaç kişi geliyo ama nasıl geldiklerini bulmadım o sitede linkim varsa eğer çok işime yarayacak onun için merak ediyom(backlinklerde gözükmüyo)
yok bence orda gösterdiğinin en az iki katı linkin vardır ,özellikle göstermiyo google çünkü . Link aldığım yerlerin çoğunu genelde bildiğim için hep bakyıorum ama arama motorları azzını gösteriyo linklerimin (her sitemde böyle).onun için kendim çetere tutmaya karar verdim
Internetbaron.de en süper sonuçları veriyor...Yavaş açılıyor ..Çok fazla backlink varsa açılmıyor ... Mesela iwebtoolstan çok daha iyi sonuç veriyor .Tek sayfada tüm backlinkler prları ile ....
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.