Link ve Başlık Değiştirmek

yazarkafam

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
5 Ocak 2019
Mesajlar
33
Reaction score
6
İndex almış ve aramalarda ziyaretçi gelen bir sayfamın başlığını değiştirmek istiyorum, tabi ki de bundan en az zararı alarak bunu yapmak istiyorum. Örnek vererek anlatmak gerekirse, cep telefonları ile ilgili bir site düşünün bu site üzerinde galaxy s10 hakkında bir inceleme yazısı olduğunu düşünün ve bu inceleme yazısının başlığının "samsung galaxy s10" ama ben bunu "samsung galaxy s10 cep telefonu incelemesi" şeklinde yapmak istiyorum bu aynı şekilde "/samsung-galaxy-s10" olan linkimi de "samsung-galaxy-s10-cep-telefonu-incelemesi" şeklinde düzenleyeceğim. Vermiş olduğum örnekte isim biraz uzun oldu ama tamamen anlaşılabilmesi için bu örneği verdim kullanacağım başlık bu kadar uzun olmayacaktır. Yapmış olduğum değişiklik için nasıl bir yol izlemeliyim ?
 

KaRNeC

İyinet Üyesi
Katılım
4 Ekim 2002
Mesajlar
2,829
Reaction score
260
Konum
Kahramanmaraş
Linki değil de sadece başlığı değiştirmenizi öneririm.

Diğer türlü değişiklik isterseniz de, değişiklik öncesinde /samsung-galaxy-s10 bu linki Google Search Console eski versiyon sayfasından;
Google Dizini -> URL'leri Kaldır yapmalısın.
Daha sonra bağlantıyı samsung-galaxy-s10-cep-telefonu-incelemesi olarak değiştirdikten sonra Google gibi getir yapmalısın.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst