İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

linkreadla perfect-emails

S

Sticks

Misafir
malatyasporlu arkadaşım sana tavsiyem artık email sistemleri ile 3-5 cent almaya çalışıp da bu gelen 10 - 15 lik çekleri bozduramamakla uğraşmayın derim. Neden dersen bak birüsür webmaster arkadaş para kazanma ile ilgili yöntemler , stratejiler belirlemiş onları okuyarak birüsürü bilgiye ulaşabilir , kazanç elde edebilirsin.

başarılar.

M

malatyasporlu

Misafir
valla şöyle doğru dürüst bi sponsor yokki g ads den başka

S

Sticks

Misafir
Bak sana şöyle anlatayım :
Ben diyelim Google ads dan (örnek) $450 kazanıyorum.
eğer Google ads kapanırsa ben iflas mı ederim ? hayır çünkü ben siteme zaten reklam alıyorum ve Google 'ın kazandırdığı paranın 2 katını her ay kazanıyorum ve sponsor olmadan. Kısacası sitelerimi iyi tanıttım ve iyi pazarladığımdan millet reklam veriyor.
Sanıyor musun ki her site sponsordan para kazanıyor ? Hayır insanlar reklam da alıyor. Sana tavsiyem düzgün , kaliteli , güzel içerikli bir site yap ve sitene reklam almaya başla böylece para kazanırsın.

Sponsor = Para demek değildir.
Sponsor olarak CJ var mesela . Şimdi kimse kalkıp CJ para kazandırmıyor demesin. Marketing i , promosyonu yaptıktan sonra ayda binlerce dolar kazanmak kadar kolay birşey yok söyliym.

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sticks çok doğrusun bu konuda... Ya ilginç bir fikiri hayata geçirerek,yada kaliteli bir iş çıkartarak ayda 500-1000 usd rahat kazanılır.Ayrıca Google da çok önemli değil dediğin gibi.

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ayrıca Malatyalı arkadaş drumcashın önceki versionu 1 yıl önce o vardı valuesponsor adında idi unutmdı isem 160 usd mi ödemedi ve kapanmıştı.Ardından drumcash ı açtılar.Test ettim yani haberin olsun...

SpYTaZz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cj türkiyeye ödeme yapmıyor çek ile sanırım ama paypal yada başka şekilde ödeme alabilirmiyiz. sitem ingilizce olacak bu arada.

saygılar...

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kayıt olur iken Turkey açılmıyorsa ülke bölümünde sanmıyorum seni kabul edeceklerini.İyi bir site açıp adamlarla özel muabbete girer isen belki kabul edilirsin.İlk üye olanları sistemden atmadılar,onlar hala cj den kazanıyor.Ama yeni üye olacaklara sıkıntı var.

S

Sticks

Misafir
Evet .
Türkiyeden Lamerların çoğu insan gibi değil de ... gibi seviyesiz kazanmaa çalıştığından kabul etmiyor yeni üyelikleri ama sağlam bir referans gösterirseniz kabul edileceksinizdir tabii ki bu zaman alır ben CJ yi sadece örnek olarak verdim konu ile aslında bir alakası yok.

SpYTaZz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki ödemeyi çekle değilde paypal tarzı şeklinde ödeme seçeneği varmı ozaman yurtdışında gösteririm_? yada cj kadar güvenilir sponsor tavsiye edermisiniz sonuçta site yabancı olacak türkiye ile bir alakası olmayacak..

saygılar..

M

malatyasporlu

Misafir
cyper sağol kardeş bende 50 doların üstünde biriktirdim ama adama koyuyor bu kadar biriktirip durmak artık bakacaz ödül felan almış bide

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.