İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satış LinkWheel.com.tr - SEO, LinkWheel, Backlink Paketleri - EN UYGUN FİYATLAR

Keçeli

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Şubat 2004
Mesajlar
132
Reaction score
1
LinkWheel.com.tr Farkıyla sahip olabileceğiniz SEO, LinkWheel ve Backlink paketleriyle kısa süre içerisinde arama motorlarında yükselmeye hazır olun.

Tamamen doğal ve arama motorları dostu backlink çalışmalarımız ile "kelime bazlı" yükselebilir aynı zamanda kaliteli backlinklere uygun fiyat ile sahip olabilirsiniz.

İnternet teknolojisi içerisinde yer alan pek çok sitenin en önemli ihtiyaçlarının başında backlink yer almaktadır. Backlink, arama motorlarında yükselmek ve daha fazla kişiye hitap etmek için gerekli olur iken LinkWheel’de bir backlink türü olmak ile birlikte birbirine çapraz veya düz olarak bağlanan link örgüsüne verilen isimdir.



Paravan Blog ; Farklı ıp adreslerinde bulunan blog sitelerinde yükselmek istediğiniz kelime odağı ile açılan ve bu blogların içerisinde yer alan linklerinizi içermektedir. Paravan blogların içerisinden sizlere ve diğer paravan bloglarınıza linkler bağlanlanmaktadır. Özgün olarak tarafımızdan hazırlanan tanıtım yazısı ( makale ) bu paravan blog siteleri içerisinde kullanılmaktadır.

Rss Dizinleri ; Dizinler, bir sitenin daha hızlı indekslenmesini ve arama motorlarında daha hızlı yükselmesini sağlamaktadır. Eğer sizde indeks sürenizi düşürmek ve arama motorlarında daha üst sıralarda yer almak istiyorsanız Rss Dizinlere Kayıt işlemlerimizden yararlanabilirsiniz.

Ziyaretçi Defteri ; Ziyaretçi defterleri sayesinde sitenizin daha popüler olmasını ve insanlar tarafından daha çok tanınmasını sağlayabilirsiniz. LinkWheel uygulamalarında da ara siteler olarak ziyaretçi defteri backlinklerinden yararlanılmaktadır.

Sosyal İmleme ; Arama motorları sosyal sitelere öncelik vermekte ve daha üst sıralara taşımaktadır. Kaliteli ve Türkçe sosyal imleme sitelerinde siteniz paylaşılarak daha popüler ve link ağı oluşturulması sağlanmaktadır.

Forum Tanıtım : Binlerce hatta milyonlarca kişinin her gün ziyaret ettiği forum sitelerinden backlink almanız hem daha fazla ziyaretçi çekmenizi sağlamakta hemde kaliteli backlink almanıza yardımcı olmaktadır.


İleşim/Mail : iletisim(@)linkwheel.com.tr - linkwheelcomtr(@)gmail.com
MSN : [email protected]
Telefon : 0 312 232 10 50


 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst